INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Jose Mourinho e dorit din nou în Premier League » Ar putea prelua o echipă-surpriză!

Jose Mourinho // FOTO: Guliver/GettyImages
Jose Mourinho // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 iunie 2019 15:42

Proiectul de la Newcastle prinde tot mai mult contur. Clubul va fi cumpărat de șeicul Khaled bin Zayed Al Nehayan, vărul patronului de la Manchester City.

Khaled bin Zayed Al Nehayan va plăti 350.000.000 de euro și a stabilit prima țintă: Jose Mourinho. Antrenorul portughez de 56 de ani este văzut drept omul perfect pentru a o duce pe Newcastle între cele mai bune echipe din Premier League, anunță sportmediaset.it. Portughezul ar fi tentat să accepte oferta, având în vedere că i s-ar garanta un buget suficient pentru a construi echipa.

Mourinho, care este liber de contract, i-ar lua locul spaniolului Rafa Benitez, al cărui contract expiră în această vară.

În Premier League, Mourinho a mai antrenat la Chelsea, de două ori, și la Manchester United. Le-a mai pregătit pe Benfica, Leiria, Porto, Inter și Real Madrid.

4titluri și 6 Cupe ale Angliei are Newcastle, club fondat în 1892

Newcastle a terminat sezonul recent încheiat pe locul 13, iar din 2008, de când patron a devenit Mike Ashley, clubul s-a zbătut în mediocritate, făcând naveta între Championship și Premier League, chiar dacă are una dintre cele mai ridicate medii de spectatori din Anglia.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează