INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jose Mourinho îi critică pe fanii lui Manchester United: "Abia atunci am înțeles că e stadionul plin"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat luni, 28 august 2017 10:09

Jose Mourinho i-a criticat pe fanii echipei Manchester United pentru că au fost prea liniştiţi în timpul partidei cu Leicester de sâmbătă, câștigată de "diavoli", scor 2-0. Au marcat Rashford ('70) și Fellaini ('82).

United şi-a consolidat prima poziţie în clasament după această victorie împotriva "vulpilor", având trei victorii din tot atâtea etape.

În ciuda prezenţei a 75.021 spectatori, Mourinho a afirmat că doar după golul lui Rashford, Old Trafford a revenit la viaţă. Portughezul a spus: "Nu am văzut primul gol a lui Rashford. Vorbeam cu Jesse Lingard pentru că era următorul jucător care trebuia să intre. Am văzut mingea în plasă şi toţi băieţii sărind în jur. A fost pentru prima dată când am văzut şi am auzit publicul. A fost ușor să-mi dau seama că e gol pentru că a fost prima dată când am înţeles cu adevărat că stadionul era plin".

Leicester era mulţumită să se apere în meciul de sâmbătă şi nu a jucat cu aceeași dăruire ca în meciul cu Arsenal din prima etapă, când a înscris 3 goluri. "A fost Leicester foarte periculoasă în meciul cu Arsenal? Da. Am văzut meciul de multe ori. Au fost ei periculoşi cu noi? Nu. De ce? Din cauza noastră. Am avut o echipă foarte bună şi solidă".

sursa: independent.co.uk

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează