INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Jose Mourinho îl vrea pe Maicon, la schimb cu Ricardo Kaka

Ricardo Kaka
Ricardo Kaka

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 06 iunie 2011 12:35

Cotidianul Gazzetta dello Sport scrie că antrenorul formaţiei Real Madrid, Jose Mourinho, a discutat cu tehnicianul echipei Inter Milano, Leonardo, despre un schimb Kaka- Maicon

Preşedintele Interului, Massimo Moratti, nu este convins deocamdată să facă o propunere oficială în acest sens, deşi ideea de a-l avea pe Kaka în echipă îl atrage foarte mult.

"Brazilianul Kaka a afirmat în repetate rînduri că vrea să rămînă la Real Madrid, iar în mai susţinuse că l-a convins pe Mourinho să-l păstreze în lot şi în sezonul viitor. Pe lîngă asta, Kaka a fost jucător al echipei AC Milan, marea rivală a Interului", informează Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
dreamer123
dreamer123  •  07 Iunie 2011, 03:28

never say never. kaka la tg mures :)))))))))))))

inima_de_caine
inima_de_caine  •  06 Iunie 2011, 18:05

Dacă Real îl vrea pe Maicon şi e dispusă să-l cedeze pe Kaka, nu cred că ar fi o afacere prea fericită. Kaka n-are loc la Steaua! Cum să se împace KK cu MM??! :))

mateiserban
mateiserban  •  06 Iunie 2011, 17:19

pai frate kaka iti da 10 goluri si 10 pase de gol intr-un sezon. nu mai e el foarte bun dar totusi... maicon e un fundas lateral care mai joaca 2 ani si gata

Vezi toate comentariile (8)
Comentează