INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MOURINHO ÎN CHINA

Jose Mourinho la Guangzhou Evergrande // Surpriză de proporții » „The Special One” negociază în aceste zile cu chinezii

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iulie 2019 10:05

Jose Mourinho (56 de ani) discută în aceste zile preluarea lui Guangzhou Evergrande, formație din SuperLiga Chineză.

„The Special One” s-a întâlnit cu conducătorul clubului, Hui Ka Yan. Acesta este, de asemenea, președintele Evergrande Group și este considerat cel mai bogat om de afaceri din China.

Deși la început Mourinho a exclus o astfel de variantă „exotică”, acum ia în calcul orice ofertă concretă, mai ales după ce a observat că nu este contactat momentan de nicio echipă importantă din Europa.

Rezultatele lui Mourinho din ultimii ani nu au fost pe măsura renumelui său. Portughezul a fost demis de la ultimele două formații pe care le-a antrenat: Manchester United și Chelsea.

Cine este Guangzhou Evergrande

Guangzhou este unul dintre cele mai importante cluburi din Asia din ultimii ani, iar acest moment este liderul campionatului din China.

Echipa antrenată de fostul campion mondial Fabio Cannavaro (45 de ani) are în palmares, pe plan internațional, 2 trofee ale Ligii Campionilor Asiei, respectiv 7 campionate, 2 cupe și 4 supercupe pe plan intern.

Vedeta echipei este mijlocașul brazilian Paulinho (30 de ani), fotbalist cotat la 38 de milioane de euro, care în trecut a evoluat pentru formații precum Barcelona sau Tottenham. De asemenea, alți fotbaliști cunoscuți din lotul lui Guangzhou sunt Jackson Martinez, Ricardo Goulart, Talisca.

33de trofee are Mourinho în palmares

Echipele antrenate de Jose Mourinho de-a lungul carierei sale, din postura de principal: Setubal U19, Setubal U17, Benfica, Leiria, FC Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid și Manchester United.

de Alexandru Barbu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează