INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2020

Jose Mourinho nu mai e liber! A semnat două contracte dintr-un foc

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Articol de - Publicat vineri, 30 aprilie 2021 14:29 / Actualizat vineri, 30 aprilie 2021 14:30

Jose Mourinho, antrenorul în vârstă de 58 de ani concediat de Tottenham pe 19 aprilie, va comenta Euro pentru postul de radio talkSPORT și va scrie editoriale în The Sun. 

La nici două săptămâni după ce a fost demis de Tottenham, primind 20 de milioane de lire sterline (23 de milioane de euro) ca despăgubire, José Mourinho a găsit imediat ceva de făcut. A semnat dintr-un foc două contracte. Ambele având legătură cu Euro 2020.

Jose Mourinho: „Nu pot sta departe de fotbal”

Antrenorul portughez în vârstă de 58 de ani va fi analist în perioada turneului final la postul de radio britanic talkSPORT și va scrie editoriale pentru The Sun.

”Este ceva nou, e incredibil. Nu pot sta departe de fotbal. Sunt total absorbit de acest sport. Nu mă simt bine dacă trece o săptămână și nu muncesc. De-abia aștept să încep”, a declarat Mou.

„Mourinho. The Special Sun”

The Sun i-a făcut o prezentare specială. Lusitanul ține un ziar în care se anunță pe copertă că ”José semnează cu Sun Sport”, iar pe spate e titlu mare cu un joc de cuvinte: ”The Special Sun”.

Locuința șefului de la Manchester United, vandalizată de protestatari

Playtech: Secretul lui Ion Țiriac a ieșit la iveală. Ce deține, de fapt, lângă București. Puțini români știu asta


Comentarii (1)
maistorkokir
maistorkokir  •  01 Mai 2021, 01:02

Se apropie de pensionare batranul Mou, eu l-am prins cand a luat Liga cu Porto in 2004 si Inter in 2010. In ultimii zece ani a luat doar doua titluri nationale, in Spania in 2012 si Anglia in 2015, si Europa League in 2017. Nu e rau, dar cam putin pt cel care acum 15 ani era considerat cel mai mare antrenor al planetei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează