INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

Suspect de serviciu! Mourinho îl acuză pe Bale că minte

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 13 februarie 2021 12:02 / Actualizat sambata, 13 februarie 2021 12:16

Jose Mourinho, managerul lui Tottenham, s-a săturat de fițele extremei galeze, Gareth Bale, care s-a dat lovit înaintea partidei cu Everton, după ce postase pe Instagram o poză în care se arăta apt de joc.

José Mourinho s-a arătat surprins, chiar agasat, de absența lui Gareth Bale în meciul pierdut în „optmile" Cupei Angliei, 4-5 cu Everton în prelungiri. Presa engleză scrie că managerul se simte păcălit de atacantul galez, care s-ar fi dat lovit, sub pretextul unei presupuse leziuni musculare. Cu zi înaintea partidei, postase însă pe Instagram o poză în care era în regulă după o ședință de pregătire pozitivă. Asta după ce luni nu se simțea confortabil și ceruse să facă un examen RMN.

Gareth Bale n-avea nicio leziune la RMN

„Poate că publicarea acelei fotografii nici nu e responsabilitatea lui, nu știu. Dar mesajul era clar, în contradicție cu realitatea", a declarat Mou. Care a dezvăluit discuțiile avute cu jucătorul aruncat de Real Madrid la Spurs: „A evoluat cu West Bromwich duminică, dar n-a intrat în joc, iar a doua zi mi-a spus că are dureri musculare și nu s-a antrenat deloc. Marți a revenit, însă a cerut să nu forțeze. Nu cred că are o accidentare serioasă!". Nici RMN-ul nu i-a descoperit nimic galezului!

Suspect de serviciu! Mourinho îl acuză pe Bale că minte
Fotografia postată de Bale pe Instagram, înainte de meciul cu Everton

„Senzațiile jucătorului contează"

Totuși, portughezul nu a trecut peste dorința lui Bale: „Senzațiile lui de disconfort persistau și noi, antrenorii, știința sportului și cei din lumea medicală, nu putem merge niciodată împotriva acestor lucruri, pentru că ceea ce simte jucătorul este mult mai important decât ceea ce bănuim noi toți".

VIDEO Vedetele lui Tottenham se distrează la antrenamentele echipei

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Bayern Munchen, transfer de 40 de milioane de euro după ce a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor

Scene de necrezut pe străzile din capitala Italiei, după ce vedeta Romei a surprins un hoț care voia să-i fure mașina!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează