INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Jose Mourinho şi-a pierdut cumpătul la adresa lui Luis Suarez: "Mănîncă rahat despre alţi oameni!" :O

Luis Suarez joacă acum la Barcelona, foto: reuters
Luis Suarez joacă acum la Barcelona, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 11 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 noiembrie 2014 15:30

Într-o autobiografie care urmează să apară, uruguayanul Luis Suarez l-a atacat pe portughezul Jose Mourinho. Acum la Barcelona, Luis Suarez nu a uitat că, în aprilie, Chelsea i-a năruit speranţele unui titlu cu Liverpool, după o victorie a lui Chelsea pe Anfield Road, scor 2-0.

Acum, Luis Suarez, 27 de ani, a spus despre Mourinho că şi-a instruit echipa să tragă de timp şi că a jucat urît pe Anfield. Întrebat de aceste comentarii, Mourinho şi-a pierdut răbdarea într-un interviu ce a precedat victoria cu Liverpool, din acest weekend, scor 2-1.

"A scris în carte? Încă o carte? Cine are timp să citească toate cărţile? Voi le-aţi citit? Eu nu. La 51 de ani, poate că şi eu am trăit suficiente întîmplări ca să umplu o carte, dar nu o fac. Dar cînd ai 20 sau 25 de ani, ce scrii într-o carte? Despre cum ai avut copilăria?

Eu am avut o ofertă de carte în care să public 100 de imagini din cariera mea şi sub care să scriu un mic comentariu. Dar nu pentru o carte în care să mînănc rahat despre alţi oameni şi să spun lucruri negative", a izbucnit Jose Mourinho.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
silasbufu
silasbufu  •  12 Noiembrie 2014, 11:40

Mare gunoi e Suarez asta. S-a trezit filosof la 27 de an. Oricat de dement ar fi si Mourinho, ce il fute pe el grija de ce tactica aplica un antrenor? Sper sa il muste pe Pepe si sa ii scoata ala dintii.

cracker
cracker  •  11 Noiembrie 2014, 20:23

Are dreptate.Mai nou vad ca e la moda sa se scoata carti.....

romanderoman
romanderoman  •  11 Noiembrie 2014, 19:19
Postat de darthplagueisthewise pe 11 Noiembrie 2014, 15:15

absolut corect. cine pu. la mea e acest rahat? ce poti citii in cartea unui carnatar de douzeci si ceva de ani care nu stie decat sa dea cu piciorul in basica de porc. mai bine citesc harry potter sau cartea de telefoane decat sa dau banii pe autobiografia unui nimeni

imperator, ce zici bro ?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close