INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JOSE MOURINHO

Jose Mourinho și cel mai intens meci din carieră: „Am 3 finale în Europa, dar nimic nu-l egalează! Mă gândeam: «Sunt mort»”

jose Mourinho
jose Mourinho

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 12:46

Jose Mourinho, 56 de ani, a vorbit despre cariera sa și a spus că cel mai intens meci pe care l-a trăit a fost în 2003, în finala Cupei UEFA, Porto - Celtic, 3-2 după prelungiri.

Finala contra celor de la Celtic nu a fost cea mai mare victorie a carierei și nu mi-a adus cea mai mare bucurie. Dar din punct de vedere al intensitații, a fost cel mai mare meci.

Partida se terminase și eu mă gândeam: «S-a încheiat meciul și sunt mort». Este cel mai tensionat meci din cariera mea.

Am jucat 3 finale europene după acel meci, două în Champions League, am câștigat multe trofee, am jucat multe meciuri incredibile, dar în ceea ce privește tensiunea și emoția, meciul cu Celtic le depășește pe toate”, a declarat Jose Mourinho potrivit Sportbible.

Porto a câștigat finala Cupei UEFA, disputată în Sevilla, contra lui Celtic Glasgow după prelungiri. În timpul regulamenter, scorul a fost 2-2, iar golul victoriei a fost marcat de Derlei, în minutul 115. A fost primul trofeu european cucerit de Porto după 16 ani.

  • Celtic: Douglas - Valgaren, Balde, Mjallby - Agathe, Lambert, Lennon, Petrov, Thompson - Sutton, Larsson
  • Porto: Vitor Baia - P.Ferreira, Jorge Costa, R. Carvalho, N. Valente - Alenichev, Costinha, Maniche - Deco - Derlei, Capucho

Vezi AICI VIDEO cu rezumatul meciului dintre FC Porto și Celtic Glasgow

De-a lungul carierei, Jose Mourinho a fost antrenor la Benfica, Leiria, Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid și Manchester United.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
peluza
peluza  •  02 Februarie 2019, 13:39

Nu te-ai adaptat noului fotbal total! Si foloseai si la United unde aveai superjucatori, tactica de la Inter. Pai asa si este, doar daca Piturca merge la FCSB nu ma astept sa joace ofensiv. Mourinho a fost antrenor de top, nu mai este.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează