INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid transferă de la o echipă retrogradată » Cine este înlocuitorul lui Karim Benzema pe „Santiago Bernabeu”

Real Madrid a perfectat transferul atacantului spaniol Joselu (33 de ani), de la Espanyol Barcelona, formație retrogradată la finalul acestui sezon din La Liga. 
Foto: Imago
Real Madrid a perfectat transferul atacantului spaniol Joselu (33 de ani), de la Espanyol Barcelona, formație retrogradată la finalul acestui sezon din La Liga. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 22:56 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 23:47

Real Madrid a perfectat transferul atacantului spaniol Joselu (33 de ani), de la Espanyol Barcelona, formație retrogradată la finalul acestui sezon din La Liga. 

Internaționalul spaniol va fi împrumutat de formația catalană pe „Santiago Bernabeu” pentru un sezon, până în iunie 2024, anunță jurnalistul italian specialist în mercato Fabrizio Romano, pe contul personal de Twitter. 

Pariu îndrăzneț făcut de un fost fotbalist de la Marseille: „Jude Bellingham poate deveni un jucător mai bun pentru Real Madrid decât Zinedine Zidane”
REAL MADRID
Pariu îndrăzneț făcut de un fost fotbalist de la Marseille: „Jude Bellingham poate deveni un jucător mai bun pentru Real Madrid decât Zinedine Zidane”

Joselu, transferat de Real Madrid de la Espanyol

Sursa citată mai arată că trupa din capitala Spaniei va plăti 500.000 de euro pentru împrumutul lui Joselu. Real Madrid îl va și putea achiziționa definitiv pe Joselu anul viitor, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro, lucru care nu este însă obligatoriu. 

Astfel, jucătorul s-ar putea întoarce în iunie 2024 la Espanyol, formație cu care mai are contract până în vara anului 2025. 

Joselu revine la Real Madrid, după o pauză de 14 ani. În august 2009, Joselu era adus de madrileni la echipa a doua a clubului, Real Madrid Castilla, de la Celta Vigo, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro. 

Deși e jucat preponderent la echipa secundă a clubului, Joselu a bifat meciuri și pentru echipa mare a lui Real Madrid, în tricoul căreia a adunat două apariții și a marcat două goluri. 

Pe lângă Real Madrid și Espanyol, Joselu a mai evoluat în carieră la Celta Vigo, Hoffenheim, Eintracht Frankfurt, Hannover, Stoke City, Deportivo la Coruna, Newcastle United și Deportivo Alaves. 

Joselu, înlocuitorul lui Karim Benzema la Real Madrid 

Joselu va fi, probabil, înlocuitorul lui Karim Benzema la Real Madrid. Francezul a plecat după 14 sezoane petrecute la Real Madrid în Arabia Saudită, acolo unde a semnat cu Al Ittihad. Și Mariano Diaz, un alt vârf de meserie, a plecat de la Real Madrid în această vară. 

Spaniolii mai au în lot un singur atacant: uruguayanul Alvaro Rodriguez, în vârstă de 19 ani. 

Citește și: 

E OUT pentru meciul cu Elveția! Veste proastă primită de Edi Iordănescu

Brazilia joacă în negru pentru prima dată în istorie » Care e motivul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
contrabas3
contrabas3  •  18 Iunie 2023, 05:36

Joselu a fost la un moment dat coleg cu Florin Andone. Oare ce mai face Andone? Era un atacant foarte bun, dar accidentările i-au ruinat șansele să ajungă mai sus.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează