INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Juan Mata la Barcelona » Catalanii transferă de la Manchester United!

Juan Mata
Juan Mata

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 iunie 2019 12:24

Juan Mata (31 de ani, mijlocaș ofensiv) este dorit pe Camp Nou de conducătorii Barcelonei, informează jurnaliștii de la ESPN.

Contractul spaniolului expiră pe 30 iunie, astfel că Barcelona speră să-l transfere pe Mata din postura de jucător liber de contract.

Catalanii mizează pe dorința fotbalistului de a se întoarce în țara natală. În plus, stilul lui Mata s-ar plia perfect pe filosofia Barcelonei. Scund, foarte tehnic, Juan a reprezentat mai degrabă o „rara avis” în Premier League, campionat în care evoluează din anul 2011.

În același timp, Manchester United dorește să-i ofere lui Mata un nou contract, însă englezii nu sunt optimiști cu privire la răspunsul pe care l-ar putea primi din partea jucătorului pe care au plătit 45 de milioane de euro în 2014, atunci când l-au transferat de la Chelsea.

de Alexandru Barbu

6goluri și 4 pase de gol a reușit Juan Mata pentru Manchester United în acest sezon, în toate competițiile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează