CAMPIONATE  ·  SPANIA

Juan Mata la Barcelona » Catalanii transferă de la Manchester United!

Juan Mata
Juan Mata

Duminica, 09 Iunie 2019, 12:24

Juan Mata (31 de ani, mijlocaș ofensiv) este dorit pe Camp Nou de conducătorii Barcelonei, informează jurnaliștii de la ESPN.

Contractul spaniolului expiră pe 30 iunie, astfel că Barcelona speră să-l transfere pe Mata din postura de jucător liber de contract.

Catalanii mizează pe dorința fotbalistului de a se întoarce în țara natală. În plus, stilul lui Mata s-ar plia perfect pe filosofia Barcelonei. Scund, foarte tehnic, Juan a reprezentat mai degrabă o „rara avis” în Premier League, campionat în care evoluează din anul 2011.

În același timp, Manchester United dorește să-i ofere lui Mata un nou contract, însă englezii nu sunt optimiști cu privire la răspunsul pe care l-ar putea primi din partea jucătorului pe care au plătit 45 de milioane de euro în 2014, atunci când l-au transferat de la Chelsea.

de Alexandru Barbu

6goluri și 4 pase de gol a reușit Juan Mata pentru Manchester United în acest sezon, în toate competițiile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Cum arată soția lui Mircea Radu, cu 20 de ani mai tânără. El a fost ales de 9 ori cel mai sexy bărbat din România

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:30 Fotbal, Premieră

Rezumat Bundesliga

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1