INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ESTUDIANTES

Juan Veron vrea înapoi la Lazio

Articol de - Publicat duminica, 04 ianuarie 2009 00:00

Cel mai bun fotbalist sud-american în 2008, Juan Sebastian Veron, ar vrea să se întoarcă în Italia la Lazio, conform celor spuse de impresarul acestuia, Eugenio Ascari.

"Veron continuă să joace la un nivel înalt. Mulţi oameni îl preferă pe el în locul lui Riquelme. Sînt multe echipe din Brazilia care şi-l doresc, dar le-a refuzat pe toate pentru că vrea să rămînă în Argentina. Singura ofertă care l-ar putea face să se răzgîndească ar fi din partea lui Lazio. Dacă ea va veni, Veron ar accepta. Salariul său este de sub un milion de euro, deci asta nu ar fi o problemă. Dacă Lazio îl vrea, acum este momentul", a spus Eugenio Ascari pentru Teleradiostereo.

Juan Veron evoluează la Estudiantes din 2006 pentru care a înscris 12 goluri în 47 de meciuri. În cariera sa a mai jucat la Boca Juniors, Sampdoria, Parma, Lazio, Manchester United, Chelsea şi Inter. Va împlini în martie 34 de ani.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  04 Ianuarie 2009, 16:37

S o. .k. k. er este un joc de fotbal online cu vizualizarea meciurilor live in varianta 3D ,avand posibilitatea de a-ti urmari la lucru jucatorii , si unde iti poti pune in practica ideile tactice. Este cel mai bun manager on-line de fotbal, din toate cele existente.Daca te-ai saturat de alte managere unde nu faci altceva decat sa urmaresti relatarea in scris a meciului, incearca acest joc. s .o. k. .k .er . o r g w w w . s o k k e r . o r g

Vezi toate comentariile (1)
Comentează