CAMPIONATE  ·  JUVENTUS TORINO

Jucătoarea Petronella Ekroth acuză Juventus că i-a cenzurat opiniile în legătură cu acuzațiile de viol aduse lui Cristiano Ronaldo: „Mă simțeam ca într-o închisoare”

FOTO: Instagram +5 FOTO
FOTO: Instagram

Luni, 22 Iulie 2019

Suedeza Petronella Ekroth (29 de ani), fostă jucătoare la Juventus, a vorbit despre modul în care conducerea clubului le-a interzis să discute despre acuzațiile de viol aduse lui Cristiano Ronaldo.

În toamna lui 2018, odată cu sosirea lui Cristiano Ronaldo la Juventus, au explodat și acuzațiile lui Kathryn Mayorga, o americanca de 34 de ani care îl acuza pe portughez de viol. Conducerea „Bătrânei doamne” e acuzată că a cenzurat opiniile componentelor echipei feminine.

„Ni s-a interzis să discutăm despre acest caz. A trebuit să stăm tăcute, nu am avut voie să avem vreo opinie despre asta. Făceam asta pentru a apăra valorile clubului, asta ne era transmis.

M-am închis foarte mult în acea perioadă. Simțeam că opiniile mele nu contau. Mă simțeam puțin ca într-o închisoare. Nu puteam face tot ceea ce doresc. Poți privi doar o parte a a monedei, dar rămân multe lucruri ascunse. Parcă aș fi pierdut o parte din mine. A fost foarte dificil.

A trebuit să privesc lucrurile dintr-o altă perspectivă, să mă îmbunătățesc ca fotbalist și ca om. Viziunea mea despre respect și despre relațiile interumane este alta”, a mărturisit Petronella conform Calciomercato.

„Am simțit că femeile străine nu sunt tratate la fel ca italiencele. Au existat situații în care mă simțeam ca la Camera Ascunsă. Odată cu trecerea timpului m-am obișnuit” Petronella Ekroth

Vezi și:

Real Madrid face o ofertă bombă pentru Neymar: 90 de milioane de euro + Gareth Bale! Cosmin Olăroiu îl vrea pe galez în China și îi dă un salariu uriașFiul Sorinei Pintea susține că s-a întâlnit cu denunțătorul care i-a spus că patru tranșe de bani au ajuns la un senator PSD

Libertatea

Comentarii (1)

mosierul  •  22 Iulie 2019, 15:57

...păi sunt doua tipuri de femei : cele care într-adevăr sunt violate de unii de care nu a auzit nimeni și mai e o categorie aparte de femei care sunt violate de bărbați plini de bani, milionari....ce să-i faci daca nu sunt in stare să-și ia niste măsuri de precauție , cât de cât...la câtă tehnica de înregistrare este.....

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Fotbal, Liga 2

UTA Arad - Ripensia Timișoara

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
13:00 Fotbal, Liga 2

FC Argeș - Mioveni

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
14:00 Fotbal, La Liga

Eibar - Levante

Digi 2
14:00 Fotbal, Bundesliga 2

Greuther Furth - Stuttgart

Digi 4
15:00 Handbal F, Liga Campionilor

SCM Râmnicu Vâlcea - Savehof

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
16:00 Fotbal, Serie A

Lazio - Bologna

Digi 4
17:30 Fotbal, Liga 1

Viitorul - FC Voluntari

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
18:30 Fotbal, Ligue 1

PSG - Dijon

Digi 3
18:30 Handbal M, Liga Campionilor

HC Vardar - Montpellier

Digi 4
19:00 Fotbal, Serie A

Udinese - Fiorentina

Digi 2
20:15 Handbal F, Liga Campionilor

Vipers Kristiansand - Rostov-Don

Digi 4
20:30 Fotbal, Liga 1

FC Botoșani - FCSB

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A

Napoli - Torino

Digi 2
21:45 Handbal M

Barca - Pick Szeged

Digi 4
22:00 Fotbal, La Liga

Granada - Celta Vigo

Digi 3
Program TV complet

Liga 1