INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Cei mai importanți jucători care vor deveni liberi de contract în 2022 » Rămâne Mbappe la PSG?

Kylian Mbappe
Foto: Imago
Kylian Mbappe Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 septembrie 2021 08:00 / Actualizat vineri, 10 septembrie 2021 11:02

Kylian Mbappé, Paul Pogba, Ansu Fati sau Leon Goretzka se află printre numele importante care din iarnă rămân liberi să negocieze cu o altă formație, dacă nu-și prelungesc contractele scadente la finalul sezonului.

Mbappe (22 de ani) nu și-a prelungit contractul cu PSG și în fiecare zi apar zvonuri despre echipele cu care poate semna, dar starul parizienilor pare a fi tentat să aleagă calea Madridului și să semneze cu Real. 

Nasser Al-Khelaifi, președintele clubului, face eforturi disperate pentru a-l păstra pe jucătorul francez. PSG pregătește o nouă ofertă pentru Mbappe, după ce clubul din capitala Franței i-a oferit anterior un contract de 25 de milioane de euro pe sezon, însă atacantul a respins propunerea.

Goretzka, cel mai „vânat” jucător

Cel puțin deocamdată, Leon Goretzka (26 de ani) nu a semnat un nou contract cu Bayern Munchen. Înțelegerea sa cu bavarezii expiră în iunie 2022, astfel că din ianuarie poate negocia cu orice club. 

După ce Real la transferat pe David Alaba (29 de ani) când acesta era în ultimele luni de contract cu Bayern, același lucru s-ar putea întâmpla și în cazul lui mijlocașului german, pe care Florentino Perez îl vede înlocuitorul perfect pentru Toni Kroos (31 de ani)

Barcelona poate rămâne fără Ansu Fati și Pedri

Ansu Fati se anunță a fi urmașul lui Messi la Barcelona. La 18 ani, puștiul minune a marcat deja goluri importante pentru catalani și va fi un om important pentru Koeman în acest sezon, dar în ultimul an a fost chinuit de accidentări. Cel mai probabil, Ansu Fati își va prelungi contractul în cele din urmă. Un alt jucător care se află în situația lui Fati este Pedri (18 ani), care este un om de bază din primul „11”.

Real Madrid îl vrea și pe Paul Pogba

Paul Pogba (28 de ani) este ultimul mare nume de pe lista lui Florentino Perez. Pogba a fost la un pas să semneze cu Madrid de două ori, iar faptul că nu a semnat a fost doar din cauza relației proaste pe care președintele Realului o are cu agentul francezului, Mino Raiola. 

Paul Pogba este dorit și de PSG, iar presa engleză susține că Pogba și PSG nu sunt departe de un acord, însă United nu pare dispusă să renunțe prea ușor la fotbalistul francez. Există și varianta ca Paris Saint-Germain să aștepte până în iarnă, când îl poate aduce pe Paul Pogba din postura de jucător liber.

Cel mai bun prim „11” al jucătorilor care ar urma să devină liberi de contract la vară

Onana (Ajax) - Rudiger (Chelsea), Ginter (Mönchengladbach), Sule (Bayern) - Pedri (Barcelona), Goretzka (Bayern), Pogba (Man. United), Ansu Fati (Barcelona) - Mbappe (PSG), Dybala (Juventus), O. Dembele (Barcelona)

Citește și:

Caz nou de rasism la meciul Polonia - Anglia! Reacția federației poloneze

Sergio Ramos trebuie să mai aștepte pentru debutul la PSG! Anunțul făcut de parizieni

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
nelu_faget
nelu_faget  •  10 Septembrie 2021, 11:46

Se duce la Mimao să facă foamea

Vezi toate comentariile (1)
Comentează