INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Jucătorii lui Manchester City îl vor plecat pe Mancini!

Articol de - Publicat marti, 02 noiembrie 2010 00:00

Jucătorii lui City nu mai au încredere că pot juca la titlu cu tehnicianul italian pe bancă.

Roberto Mancini a pierdut vestiarul la Manchester City! Vedetele alb-albaştrilor nu mai vor decît un singur lucru: italianul să-şi facă bagajele! "Jucătorii fac deja pariuri pe data la care şefii îi vor da un şut în fund", a dezvăluit un membru al staffului tehnic, sub protecţia anonimatului, în tabloidul The Sun.

Managerul, susţine aceeaşi sursă, nu mai face nici două parale în ochii lor: "Sînt momente cînd încearcă să fie dur, dar nimeni nu-l bagă în seamă. Stilul lui colţos nu le place". Şi asta nu-i totul. Mulţi au fost neplăcut surprinşi inclusiv de greşelile lui tactice: "N-au putut înţelege cum sîmbătă, cu Wolverhampton, el a introdus un fundaş, Zabaleta, în locul atacantului Adebayor, deşi jocul şi scorul, 1-2, cereau o schimbare post pe post".

Şi din acest motiv, dar şi privind la clasament, unde City e pe 4, la opt puncte de liderul Chelsea, unii jucători şi-au pierdut motivaţia: "Au ajuns să nu mai creadă că se poate ataca titlul cu Mancini pe bancă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează