INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Wolfsburg, a doua echipă din Germania care și-a reluat antrenamentele! Ce măsuri s-au luat pentru a preveni infecția cu coronavirus

Articol de - Publicat luni, 23 martie 2020 13:10

Jucătorii lui Wolfsburg și-au reluat pregătirile în această dimineață, în condiții speciale. E al doilea club din Bundesliga, după RB Leipzig, care înfruntă astfel coronavirusul.

La Wolfsburg, clubul a hotărât că sunt condiții să-și readucă jucătorii la stadion. Iar în această dimineață, sub îndrumarea antrenorului Oliver Glasner, au bifat prima ședință de pregătire după o săptămână de pauză. Dar nu oricum!

Fiecare fotbalist a fost supus unui control medical la sosire, luându-i-se în primul rând temperatura, pentru a detecta o posibilă infectare cu noul coronavirus în stadiu incipient. Apoi, discuția cu întreg efectivul s-a ținut în zona mixtă a arenei, unde e suficient loc pentru a respecta distanța de siguranță.

Jucătorii lui Wolfsburg au fost împărțiți în grupe

Lotul a fost împărțit în grupe de câte patru și fiecare dintre acestea a primit propriul vestiar. S-a lucrat exclusiv fitness și forță, cu aparate aduse din sala de forță. Până la antrenamentele la care va apărea și mingea, va trebui ca jucătorii să mai aștepte o săptămână. Reguli stricte au fost impuse și la dușuri. Imediat după utilizare, acestea au fost dezinfectate.

24.784 de cazuride coronavirus sunt în acest moment în Germania. 239 de persoane s-au vindecat, iar 87 au murit

Wolfsburg e al doilea club din Bundesliga care-și reia pregătirile de această manieră. Leipzig a început de vineri, iar acolo, jucătorii iau și masa de prânz la stadion. Bineînțeles, nu împreună. 

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Dele Alli, inconștiență totală: două nopți de dezmăț în Londra! Petreceri cu iubita și alți patru jucători

Inițiativă incredibilă la Barcelona: Messi, Pique și ceilalți doi căpitani, gest extraordinar

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează