CAMPIONATE  ·  BUNDESLIGA

Wolfsburg, a doua echipă din Germania care și-a reluat antrenamentele! Ce măsuri s-au luat pentru a preveni infecția cu coronavirus

Articol de — Luni, 23 Martie, 13:10

Jucătorii lui Wolfsburg și-au reluat pregătirile în această dimineață, în condiții speciale. E al doilea club din Bundesliga, după RB Leipzig, care înfruntă astfel coronavirusul.

La Wolfsburg, clubul a hotărât că sunt condiții să-și readucă jucătorii la stadion. Iar în această dimineață, sub îndrumarea antrenorului Oliver Glasner, au bifat prima ședință de pregătire după o săptămână de pauză. Dar nu oricum!

Fiecare fotbalist a fost supus unui control medical la sosire, luându-i-se în primul rând temperatura, pentru a detecta o posibilă infectare cu noul coronavirus în stadiu incipient. Apoi, discuția cu întreg efectivul s-a ținut în zona mixtă a arenei, unde e suficient loc pentru a respecta distanța de siguranță.

Jucătorii lui Wolfsburg au fost împărțiți în grupe

Lotul a fost împărțit în grupe de câte patru și fiecare dintre acestea a primit propriul vestiar. S-a lucrat exclusiv fitness și forță, cu aparate aduse din sala de forță. Până la antrenamentele la care va apărea și mingea, va trebui ca jucătorii să mai aștepte o săptămână. Reguli stricte au fost impuse și la dușuri. Imediat după utilizare, acestea au fost dezinfectate.

24.784 de cazuride coronavirus sunt în acest moment în Germania. 239 de persoane s-au vindecat, iar 87 au murit

Wolfsburg e al doilea club din Bundesliga care-și reia pregătirile de această manieră. Leipzig a început de vineri, iar acolo, jucătorii iau și masa de prânz la stadion. Bineînțeles, nu împreună. 

Citește alte știri din fotbalul internațional:O familie din Alba, amendată pentru că nu a trecut ora pe declarația pe propria răspundere. Reacția poliției. Ce au găsit în pungă

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1