INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Jude Bellingham, de la Borussia Dortmund, este dorit în Premier League

Jude Bellingham (primul din stânga), în tricoul Borussiei Dortmund. 
FOTO: Imago Images
Jude Bellingham (primul din stânga), în tricoul Borussiei Dortmund. FOTO: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2022 13:26 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2022 14:10

Jude Bellingham (19 ani), mijlocașul englez al formației germane Borussia Dortmund, este dorit în Premier League. Tânărul fotbalist ar fi intrat pe radarul celor de la Manchester City, Manchester United, Chelsea și Liverpool, notează cotidianul britanic The Sun. 

Conducerea vicecampioanei Germaniei ar fi dispusă să îl cedeze pe Jude Bellingham în Premier League în schimbul unei sume imense: 83 de milioane de lire sterline (aproximativ 93 de milioane de euro). 

Edi Iordănescu le răspunde contestatarilor înainte de România - Bosnia: „Sunt aceleași personaje mereu care așteaptă după meci”
ROMÂNIA - BOSNIA
Edi Iordănescu le răspunde contestatarilor înainte de România - Bosnia: „Sunt aceleași personaje mereu care așteaptă după meci”

Această sumă de bani ar fi valabilă numai dacă ar fi plătită într-o singură tranșă, mai scrie sursa citată. 

Borussia Dortmund cerea o sumă mult mai mare în schimbul lui Jude Bellingham

Se specula că Borussia Dortmund cerea o sumă mult mai mare în schimbul tânărului mijlocaș englez: 130 de milioane de lire sterline (aproximativ 146 de milioane de euro), considerată prea mare chiar și de către formațiile bogate din fotbalul englez, precum Manchester City sau Manchester United. 

Jude Bellingham, la al treilea sezon în tricoul Borussiei Dortmund

Jude Bellingham se află la al treilea sezon în tricoul formației de pe Signal Iduna Park. Mijlocașul născut la Stourbridge a fost transferat în iulie 2020 de la Birmingham City, grupare ce în prezent evoluează în Championship (liga a doua engleză), în schimbul sumei de 25 de milioane de euro. 

Un trofeua cucerit Jude Bellingham în Germania: Cupa Germaniei, în sezonul 2020-2021

În tricoul Borussiei Dortmund, Jude Bellingham a strâns 100 de apariții, reușind să marcheze 13 goluri și să ofere 18 pase de gol. 

90de milioane de euro este cota de piață a lui Jude Bellingham, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

15 selecțiiare Jude Bellingham în tricoul naționalei Angliei, fără să marcheze însă niciun gol. A debutat în tricoul Albionului în noiembrie 2020, într-un amical câștigat de englezi în fața Irlandei, scor 3-0

Citește și alte articole din fotbalul internațional: 

Patronii lui Manchester City sunt pe punctul de a mai cumpăra o echipă de fotbal!

Cine e femeia misterioasă din staff-ul naționalei Spaniei, care a atras toate privirile înainte de înfrângerea cu Elveția

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează