INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Real Madrid a negociat cu el, dar marea revelație a Europei va ajunge la un club de top din Premier League! Suma de transfer, amețitoare!

Jude Bellingham, în dul cu Kylian Mbappe/ foto Imago Images
Jude Bellingham, în dul cu Kylian Mbappe/ foto Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 10 martie 2023 12:46 / Actualizat vineri, 10 martie 2023 13:25

Jude Bellingham, 19 ani, cel mai bun tânăr jucător englez, o va părăsi pe Borussia Dortmund și va semna foarte probabil cu Liverpool, care va plăti 140 de milioane de euro.

La 19 ani, Jude Bellingham este unul dintre cei mai buni jucători ai Bundesligii, ai naționalei Angliei, ai Europei. El este unul dintre principalele subiecte pentru mercato 2023.

Leo Messi a luat marea decizie! Unde va juca de la vară campionul mondial
FRANȚA
Leo Messi a luat marea decizie! Unde va juca de la vară campionul mondial

Jude Bellingham, de la 25 la 140 de milioane

Englezul mai are contract încă două sezoane cu Borussia Dortmund, dar fără clauză de reziliere. Dacă pleacă la vară, BVB va cere pe el mult peste 100 de milioane. Potrivit postului de radio britanic talkSPORT, ar fi 140 de milioane, cât a primit Borussia pentru Ousmane Dembélé în 2017, când s-a transferat la Barcelona. Cât a achitat Dortmund pentru el în 2020, când l-a cumpărat de la Birmingham City? 25 de milioane!

Toți se întreabă unde va ajunge valorosul mijlocaș insular. S-a speculat că Real Madrid a negociat de curând cu tatăl jucătorului și că „los blancos” sunt favoriți să-l ia pe Jude.

Jude Bellingham, atras de Klopp și de prietenii „cormorani”

Același talkSPORT are o altă variantă. Chiar dacă Real și Manchester City sunt pe urmele lui, Bellingham va semna foarte probabil cu Liverpool. Madridul nu ar plăti 140 de milioane în schimbul tânărului internațional englez, ceea ce Liverpool ar face. În plus, Jude ar vrea să fie antrenat de Jürgen Klopp și e prieten cu Jordan Henderson, căpitanul „cormoranilor”, și cu Trent Alexander-Arnold.

110milioane de euro este cota lui Jude Bellingham, potrivit transfermarkt.de

22de selecții are mijlocașul de 19 ani la naționala Angliei, marcând un singur gol

20de goluri a marcat Bellingham pentru Borussia Dortmund (a jucat 122 de meciuri)

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Cea mai mare păcăleală! „Copilul teribil” al Borussiei Dortmund și-ar fi falsificat vârsta » Toate recordurile lui de precocitate ar cădea

Ronaldo nu scapă nici în Arabia Saudită » Reacția lui CR7 când a auzit numele lui Messi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
Coster
Coster  •  10 Martie 2023, 19:54

Am mai spus în alt articol că Liverpool are deja un accord verbal cu el, încă din vara trecută. Dortmund nu a vrut să se despartă de Haaland și Bellingham în același an. Real nu au neapărat nevoie acum de el. El și familia lui, pe lângă acordul cu Liverpool, nu prea ar vrea la Londra. Iar la City a fi în concurență directă cu De Bruyne și Foden. De aia Liverpool nu s-au "deranjat" să semneze un mijlocaș sezonul ăsta. Cumva, au și varianta Mount, care nu mai este mulțumit de Chelsea, dacă Jude va fi ofertat de Real.

brentford
brentford  •  10 Martie 2023, 17:19
Postat de Neacsumihaisorin201989 pe 10 Martie 2023, 15:52

As vrea sa semneze cu 'Pool, dar cine a zis ca asta se va intampla?Nimeni...art articol sa treaca ziua...timpu trece leafa merge...zvonuri. Pai ar trebui sa mentioneze clar ca e doar un zvon

Sunt zvonuri,intr-adevar,dar copilul are de ales intre 3-4 echipe mari. Salariul nu ar fi o problema pentru Liverpool,doar suma de transfer. Dar cu Klopp nu stii niciodata cum cumpara un pusti de 20 de ani cu £4 milioane si in cateva saptamani devine om de baza. Exemplul Robertson de la retrogradata Hull City

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  10 Martie 2023, 15:52
Postat de brentford pe 10 Martie 2023, 13:41

Sper sa semneze cu Liverpool. E nevoie de sange proaspat in linia mediana,avand in vedere ca Milner,Hendo si Thiago au o varsta,Keita a dezamagit crunt, Bajcetic mai are de crescut,Ox mai mult accidentat,iar Jones este mai mult jucator de atac,mai putin box to box. Cred ca sezonul viitor trupa va arata excelent dupa revenirile lui Jota si (mai ales) Luis Diaz.

As vrea sa semneze cu 'Pool, dar cine a zis ca asta se va intampla?Nimeni...art articol sa treaca ziua...timpu trece leafa merge...zvonuri. Pai ar trebui sa mentioneze clar ca e doar un zvon

Vezi toate comentariile (5)
Comentează