INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Cluburile engleze, fără șansă?! Presa britanică anunţă: „E posibil să nu joace niciodată în Premier League”

Jude Belingham n-a jucat în Premier League până la plecarea în Bundesliga. Foto: Imago Images
Jude Belingham n-a jucat în Premier League până la plecarea în Bundesliga. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 10:14 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 16:09

Englezii să tem că nu-l vor vedea pe Jude Bellingham (20 de ani) în Premier League, după ce internaționalul englez a declarat că vrea să rămână încă zece până la 15 ani la Real Madrid.

Jude Bellingham, 20 de ani, nu are nici jumătate de an la Real Madrid și de pe acum are o idee clară despre viitorul său pe termen lung.

Insider GSP » Echipa Gazetei a asistat la calvarul primelor ședințe de recuperare ale lui Dragoș Iancu în baza FCSB: „Nu-l urăsc pe Țicu! Vorbesc la două-trei zile cu el”
HERMANNSTADT
Insider GSP » Echipa Gazetei a asistat la calvarul primelor ședințe de recuperare ale lui Dragoș Iancu în baza FCSB: „Nu-l urăsc pe Țicu! Vorbesc la două-trei zile cu el”

Jude Bellingham are contract cu Real Madrid până în 2029

„Vreau să rămân la Real în următorii zece până la 15 ani. Vreau să fiu acolo, îmi place să fiu acolo”, le-a spus internaționalul englez reporterilor de la Channel 4. Actualul său contract cu gruparea blanco este valabil până la 1 iulie 2029, când va avea 26 de ani.

Esențial pentru Bellingham: „A fi la Madrid m-a dezvoltat sută la sută ca jucător. Când te confrunți cu această mentalitate și calitate a jucătorilor în fiecare zi, te duce la un nou nivel mental, fizic și tehnic”.

Jude Bellingham, 10 goluri și 3 pase decisive în 10 meciuri la Real Madrid

Pentru Real Madrid și pentru suporterii săi, viziunea lui Bellingham este un motiv de bucurie. Mai ales că în primele 10 meciuri în tricoul blanco, mijlocașul englez a înscris 10 goluri și a dat 3 pase decisive.

Pentru cluburile engleze și pentru fanii lor, o decepție. Tabloidul Daily Mail a tras concluzia că „e posibil ca Bellingham să nu joace NICIODATĂ în Premier League!”.

Jude Bellingham n-a jucat în Premier League până la plecarea în Bundesliga

Jude a debutat la Birmingham City, în Championship, la 16 ani și 57 de zile, pe 25 august 2019. Însă la finele stagiunii 2019/2020 a fost vândut la Borussia Dortmund, în schimbul a 30 de milioane de euro. 

Iar după 3 ani în Bundesliga, în vară a fost cumpărat de Real Madrid, care a dat 103 milioane de euro.

Citește și:

Ilie Dumitrescu, surprins de ce s-a întâmplat la Rapid: „Mi s-a părut ireal”

VAR inexplicabil » L-au „uitat” pe Bordeianu în analiza VAR?!

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
ionutz6
ionutz6  •  20 Octombrie 2023, 15:04

"Jude a debutat la Birmingham City, în Championship, la 16 ani și 57 de zile, pe 25 august 2019. Însă la finele stagiunii 2019/2020 a fost vândut de Borussia Dortmund, în schimbul a 30 de milioane de euro." Journalism at its best! Iar scrieti articole in timp ce va ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează