INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Julian Nagelsmann a refuzat-o pe Tottenham și poate alege între două superputeri

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2023 18:27 / Actualizat marti, 28 martie 2023 18:27

Proaspăt demis de la Bayern, Julian Nagelsmann (35 de ani) nu se grăbește să semneze cu altă echipă. Presa germană a aflat că antrenorul de 35 de ani a avut ofertă de la Tottenham, dar a refuzat să vină în locul lui Antonio Conte, concediat luni.

„O mutare în Anglia nu este acum o opţiune pentru Nagelsmann. În schimb, tânărul tehnician german vrea să proceseze prima sa demitere şi cea mai grea etapă a carierei sale. Dorește să înveţe o lecţie din asta, înainte de a se angrena într-o nouă aventură". 

Războiul e total: CSA blochează din nou Ghencea pentru FCSB!
FCSB
Războiul e total: CSA blochează din nou Ghencea pentru FCSB!

Un transfer la Londra al lui Nagelsmann nu este exclus la finele sezonului, însă la Chelsea

Totuși, un transfer la Londra nu este exclus la finele sezonului, însă la Chelsea. Asta cu condiția ca Graham Potter, venit în locul lui Tuchel, să nu redreseze echipa și să nu se înțeleagă cu patronul Todd Boehly. Altă variantă pentru JN ar fi Real, dacă Ancelotti pleacă la vară.

Tottenham își caută acum un nou manager. Pentru a treia oară în ultimii doi ani! Deși părea la un moment dat că va fi lăsat să-și ducă contractul scadent în vară la bun sfârșit, clubul londonez s-a despărțit duminică seară de Antonio Conte. 

Potrivit comunicatului remis presei, este vorba de o reziliere de comun acord. Italianul va fi înlocuit pe bancă de secundul Cristian Stellini până la numirea unui alt antrenor la Spurs. Jucătorii l-ar dori înapoi pe Mauricio Pochettino, liber după despărțirea de PSG.

Iubita-jurnalistă, adevăratul motiv al rupturii dintre Nagelsmann și Bayern? Dezvăluiri: „Le era teamă că totul va ajunge în ziar”

Andrea Pirlo nu crede că Ancelotti este cel mai bun antrenor italian: „Ei sunt mai buni decât el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează