INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEW YORK RED BULLS

Juninho Pernambucano va juca alături de Henry la New York Red Bulls

Juninho va evolua din 2013 în MLS Foto: globo.com
Juninho va evolua din 2013 în MLS Foto: globo.com

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 18 decembrie 2012 13:11

Mijlocaşul brazilian al echipei Vasco da Gama, Juninho Pernambucano, va juca din sezonul viitor la formaţia New York Red Bulls alături de Thierry Henry, a anunţat, luni, clubul american, citat de AFP.

"Juninho este într-o formă fizică foarte bună şi considerăm că poate avea un impact pozitiv pentru echipa noastră în 2013", a declarat Andy Roxburgh, directorul sportiv al grupării din MLS.

Juninho Pernambucano, în vârstă de 37 de ani, a jucat 50 de meciuri pentru Vasco da Gama şi a marcat 14 goluri. El a revenit în Brazilia în 2011, după ce a mai jucase la Olympique Lyon şi Al Gharafa (Qatar). Juninho are 47 de selecţii la naţionala Braziliei.

Sursă: Mediafax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează