INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Jupp Heynckes: "Nu trebuie să ne gîndim la titlu, vrem să ajungem în Ligă"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2009 00:00

Noul antrenor al formaţiei Bayern Munchen, Jupp Heynckes, a afirmat marţi echipa sa îşi va asigura un loc pentru sezonul viitor al Ligii Campionilor, informează Reuters.

"Obiectivul nostru este calificarea în grupe. Sper că experienţa mea va ajuta echipa, deoarece am mai trecut prin astfel de momente. Nu trebuie să ne gândim la titlul de campioană", a spus Heynckes, în vârstă de 63 de ani, care a pregătit pe Bayern între 1987 şi 1991, timp în care a câştigat două titluri de campion.

Tehnicianul a pregătit ultima dată pe Borussia Monchengladbach, iar în sezonul 2006-2007 a avut 13 meciuri fără victorie. "Bayern înseamnă foarte mult pentru mine, sunt foarte încrezător. Este greu că avem următorul meci cu Borussia, nu este cea mai potrivită echipă în acest moment", a adăugat antrenorul lui Bayern.

Heynckes l-a înlocuit pe Jurgen Klinsmann, care a fost demis din funcţie din cauza rezultatelor slabe. Bayern ocupă în prezent locul 3 în campionat, cu 3 puncte mai puţin decât liderul Wolfsburg, cu cinci etape înainte de finalul sezonului. Bavarezii sunt eliminaţi din Cupa Germaniei şi Liga Campionilor şi trebuie să obţină cel puţin locul secund pentru a obţine calificarea directă în grupele Ligii Campionilor.

NewsIn

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează