INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA

Jurgen Klinsmann este noul selecţioner al SUA

Jurgen Klinsmann
Jurgen Klinsmann

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 iulie 2011 21:41

Germanul Jürgen Klinsmann a fost numit în funcţia de antrenor al echipei naţionale a Statelor Unite ale Americii, în locul lui Bob Bradley, demis joi, a anunţat forul american, citat de AFP.

"Suntem extrem de bucuroşi că Jurgen Klinsmann este noul antrenor al echipei naţionale", a declarat preşedintele federaţiei americane (US Soccer), Sunil Gulati, scrie Mediafax.

La rîndul său, Jürgen Klinsmann, care va împlini sâmbătă 47 de ani, a declarat că este "mândru" şi "onorat" să preia naţionala SUA. "Sunt entuziasmat de provocarea ce mă aşteaptă şi aştept cu nerăbdare să-i întîlnesc pe jucători, pentru a pregăti meciul amical cu Mexic înainte de a începe preliminariile CM-2014", a precizat fostul selecţioner al Germaniei.

Jürgen Klinsmann va fi prezentat oficial luni, la New York. Klinsmann a mai antrenat naţionala Germaniei în perioada iulie 2004 - 2006 şi echipa Bayern Munchen (2008-2009).

Bob Bradley a fost demis de la conducerea tehnică a naţionalei de fotbal a Statelor Unite ale Americii, a anunţat, joi, preşedintele federaţiei americane, Sunil Gulati, care a luat această decizie după o întâlnire pe care a avut-o cu Bradley şi cu directorul general al federaţiei, Dan Flynn, la Los Angeles.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
imperator
imperator  •  29 Iulie 2011, 21:57

In sfarsit , de cand se tin americanii de capul lui -

Vezi toate comentariile (1)
Comentează