CAMPIONATE  ·  RIVALITATE

Jurgen Klopp a dat verdictul în bătălia Lionel Messi - Cristiano Ronaldo: „E fotbalistul perfect”

Jurgen Klopp. foto: Guliver/Getty Images
Jurgen Klopp. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 13 mai 2020 13:32

Jürgen Klopp, managerul lui Liverpool, a răspuns pe YouTube provocării de a-i compara pe Cristiano Ronaldo (35 de ani, Juventus) și Lionel Messi (32 de ani, Barcelona), cei mai valoroși jucători din fotbalul mondial.

Întrebarea obsesivă a anului în plină pandemie, „de un milion de dolari”, cum a numit-o Marca, a fost cine-i mai bun, Messi ori Ronaldo? 

Provocat pe canalul Youtube freekickerz, Jürgen Klopp a oferit un răspuns la două capete, în stilul inconfundabil. „Pentru mine cel mai bun este Messi, dar nici nu-l pot admira pe Cristiano mai puțin. Am jucat deja contra amândurora, cred că e aproape imposibil să te aperi împotriva lor. 

Dacă trebuie să «pictezi» portretul fotbalistului perfect, ar avea înălțimea, detenta sau viteza lui Ronaldo. La care se adaugă atitudinea, profesionalismul și atingi perfecțiunea. Mai bun de atât nu se poate!", a spus managerul lui Liverpool.

Jurgen Klopp: „Din nefericire, ambii îmbătrânesc” 

Neamțul de 52 de ani l-a pus în balanță pe sextuplul „Balon de Aur”. „Leo are de mic o constituție fizică inferioară, dar face totul să pară atât de simplu... De aceea l-aș place mai mult ca jucător în câmp, deși Cristiano e un jucător la fel de incredibil. 

Ambii și-au pus clar amprenta pe o perioadă lungă. Există în prezent câțiva tineri talentați cu potențial similar, dar le va fi extrem de greu să îi ajungă și să se și mențină pe durata multor ani. Din nefericire, Messi și Ronaldo îmbătrânesc”:

VIDEO. Ionuț Chirilă explică de ce Messi nu are rezultate la națională + De ce Ibrahimovic nu s-a impus la Barcelona

Citește și alte știri din fotbalul internațional:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (1)
markksson  •  13 Mai 2020, 18:47

@ Daniel Scorpie, raspunsul e destul de clar: "Pentru mine cel mai bun este Messi". Sigur ca apoi il coloreaza, lucru normal avand in vedere statutul lui in fotbalul mondial, dar si valoarea lui CR7.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1