INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Jurgen Klopp agită spiritele în Anglia: „Vei fi pe coperta tuturor ziarelor"

Articol de - Publicat marti, 28 ianuarie 2020 15:53

Jurgen Klopp, 52 de ani, managerul lui Liverpool, vrea să trimită „copiii” la rejucarea cu Shrewsbury, din FA Cup, o echipă condusă de antrenorul echipei U23. Dar Jamie Carragher și Rio Ferdinand îi transmit: „Poate odihni jucătorii, dar el trebuie să fie pe bancă!". 

Jürgen Klopp nu se atinge de vacanța de iarnă a jucătorilor, primele două săptămâni din februarie în care Premier League ia pauză. Le-a promis și se ține de cuvânt. În concluzie, pe 4 februarie va trimite formația U23 la rejucarea cu Shrewsbury, din FA Cup. Și antrenor va fi Neil Critchley, de la Liverpool B. Nu el! Ceea ce mulți nu acceptă.

Patronul lui Acrington Stanley: „Ești o rușine”

Dacă patronul lui Acrington Stanley, Neil Jones, îl acuză pe manager, spunând că „e o rușine”, doi foști internaționali englezi sunt de acord să-i odihnească pe „cormorani”, dar îi cer lui Klopp să stea pe bancă. 

„Nu poți să dai vacanță și apoi să programezi un meci în vacanță. E o decizie normală să protejezi jucătorii. Însă Klopp trebuie să pregătească echipa. Tinerii vor fi încântați să-l aibă alături”, a comentat Jamie Carrgher, care a evoluat întreaga carieră la Liverpool. Îl ironizează pe Jürgen: „Poza cu tine la o bere în Ibiza va fi pe coperta tuturor ziarelor”. 

Rio Ferdinand, ex-Man. United, afirmă că „managerul e liber să aleagă orice formulă și să facă rotațiile pe care le dorește. Dar când e vorba de el, atunci trag o linie. Klopp e obligat să stea pe bancă la fiecare partidă, indiferent dacă își odihnește sau nu titularii”. 

Citește și:

Decizia care a aruncat internetul în aer: ”Klopp e o rușine!” » Fanii ”cormoranilor” cer clubului să ieftinească biletele

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează