INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Jurgen Klopp, emoționat de doctorii care cântau You’ll Never Walk Alone: „Mi-au dat lacrimile”

Jurgen Klopp a câștigat sezonul precedent de Liga Campionilor alături de Liverpool
Jurgen Klopp a câștigat sezonul precedent de Liga Campionilor alături de Liverpool

Articol de - Publicat sambata, 28 martie 2020 12:56

Jurgen Klopp (52 de ani), managerul lui Liverpool, a fost impresionat când a căzut doctorii care se motivau lângă sala de terapie intensivă cu imnul clubului englez.

Un filmuleț l-a impresionat pe Jurgen Klopp până la lacrimi. Acele imagini cu doctorii și stafful medical de la un spital britanic, adunați lângă o sală de terapie intensivă pentru a cânta You’ll Never Walk Alone. Cel mai bun mod de a se motiva în lupta cruntă cu virusul ucigaș.

Jurgen Klopp, antrenor Liverpool: „Își pun viețile în pericol zi și noapte"

„Engleza mea nu e suficient de bună pentru a exprima tot ce gândesc despre ei. E ceva extraordinar, măreț", a declarat managerul lui Liverpool. „Am primit acel videoclip și, când au început să cânte You’ll Never Walk Alone, mi-au dat lacrimile. Este incredibil, dar arată totul. Acești oameni nu doar că muncesc, însă au și un spirit ieșit din comun. Ei ajută alți oameni".

Pentru Klopp, „aceasta e meseria lor și o fac zi și noapte. Își pun viețile în pericol, salvând oameni. Nu aș putea să-i admir și să-i apreciez mai mult".

Jurgen Klopp, antrenor Liverpool: „Perioada cu cea mai mare solidaritate"

Tehnicianul german crede că „dacă ne vom uita înapoi peste zece, douăzeci, treizeci, patruzeci de ani și vom realiza că aceasta a fost perioada în care lumea a demonstrat cea mai mare solidaritate, cea mai mare dragoste, cea mai mare prietenie, ar fi ceva fantastic".

VIDEO Informații din toată lumea despre COVID-19

Citește alte știri despre coronavirus:

Orașul care a declanșat pandemia de coronavirus e amenințat cu 400 de procese!

Recomandări șocante în Elveția din cauza pandemiei de coronavirus: „Vă rugăm să vă scrieți testamentele”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close