INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jurgen Klopp distruge Liga Națiunilor, ultima competiție înființată de UEFA: "Inutilă!"

Articol de - Publicat marti, 09 octombrie 2018 10:21

Meciurile echipelor naționale îi lasă mai mereu pe managerii din Premier cu antrenamente pustii și uneori și fără jucători importanți, care revin obosiți ori accidentați la cluburi.

Liga Națiunilor creată de UEFA e criticată dur de Jurgen Klopp: "E cea mai inutilă competiție din lume, un nonsens", s-a plâns tehnicianul lui Liverpool.

"Îi înțeleg și pe selecționeri"

Neamțul a protestat după a doua remiză din acest campionat, 0-0 cu Man. City: "Nimeni nu se gândește la fotbaliști. O să sun selecționerii unor naționale cerându-le să-mi menajeze jucătorii, dacă e posibil.

Dar sigur îmi vor răspunde că n-au cum. Și îi înțeleg, se află constant sub presiunea rezultatelor. Sper ca jucătorii mei să se întoarcă sănătoși, pentru a-i avea în competiții importante, ca Premier League și Liga Campionilor.

În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  09 Octombrie 2018, 12:40

Liga natiunilor e inutila f adevarat, dar si cupa ligii angliei ar fi bine daca ar disparea.

115486966066476
Edi Girnita  •  09 Octombrie 2018, 11:25

Așa este, are dreptate neamțul, e o amestecătură de preliminarii de CE, un fel de nu ar mai fi ,chipurile, cu ceva miza.Un *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  09 Octombrie 2018, 11:20

Are dreptate Jurgen.......Aceasta competitie este o mostenire sinistra lasata de ""marele vizionar""Platini,care a fost un fotbalist fantastic,dar cu un caracter mizerabil!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează