INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA -LIVERPOOL 1-1

Jurgen Klopp îl pune la punct pe Mo Salah, după nervii de pe bancă: „Are vreo 500 de recorduri, nu pot să mă gândesc la asta”

Jurgen Klopp. Foto: Imago Images
Jurgen Klopp. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 14 august 2023 10:56 / Actualizat luni, 14 august 2023 11:05

Managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a comentat reacția nervoasă a egipteanului Mo Salah la înlocuirea din minutul 77 al meciului cu Chelsea (1-1): „Aveam nevoie de oameni proaspeți”. Salah și-a aruncat bandajele de la mâini, n-a salutat pe nimeni și s-a așezat țâfnos pe bancă.

Mo Salah s-a supărat foarte tare pe finalul derby-ului cu Chelsea (1-1), când managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, l-a înlocuit (77). Atacantul egiptean și-a smuls bandajele de pe mâini, le-a aruncat cât colo, iar la marginea terenului n-a salutat pe nimeni, evitându-l inclusiv pe Klopp, și s-a așezat nervos pe scaun.

Klopp a căzut în genunchi » Imaginile serii în Chelsea - Liverpool
CHELSEA - LIVERPOOL 1-1
Klopp a căzut în genunchi » Imaginile serii în Chelsea - Liverpool

Mo Salah ținea morțiș să înscrie pentru un record în prima etapă de Premier League

Ar fi vrut să rămână până la final pe teren, în speranța că va stabili un record al golurilor înscrise în etapa inaugurală, știut fiind că din 2017, când a venit la Liverpool, marcase mereu la startul campionatului. A făcut-o și duminică, în prima repriză, numai că VAR-ul i-a refuzat golul, pe motiv de ofsaid.

Ulterior, la conferința de presă, Klopp l-a pus la punct pe Salah: "Noi am venit la Londra să câștigăm. Mo e superimportant, dar a trebuit să iau niște decizii. Aveam nevoie de oameni proaspeți în teren. El are vreo 500 de recorduri, nu pot să mă gândesc la așa ceva!".

Roy Keane către jucătorul lui Liverpool: „Stai jos și taci!”

În studioul postului TV SkySports, fostul căpitan al lui Manchester United, Roy Keane, a comentat și el incidentul: "E ok să fii supărat, dar n-o ține prea mult așa. Stai jos și taci! Trebuie să accepți. Fii supărat, dar nu exagera. Am văzut jucători mult mai buni decât Salah înlocuiți. Face parte din joc".

La rându-i, Jamie Carragher, fost internațional englez și jucător la Liverpool, îi dă dreptate lui Klopp. "Salah a fost electrizant în prima repriză. Dar în partea secundă, Liverpool n-a contat în atac. Și atunci ce putea Klopp să facă", a comentat Carragher decizia managerului de a-l înlocui pe Salah. 

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

E clar unde va juca Moises Caicedo, jucătorul disputat de Chelsea și Liverpool! Record în Anglia: 133 de milioane de euro

Alexandru Maxim a comis-o, la debutul în noul sezon! Gestul pentru care a fost eliminat în minutul 23

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  14 August 2023, 14:08

Jucatorii fac gesturi conforme cu caracterul lor. Era culmea ca Salah sa fie superior altora.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează