INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Klopp, atac dur la arbitri după înfrângere: „Să încerci să vorbești cu ei e ca și cum ai încerca să vorbești cu cuptorul meu cu microunde”

Jurgen Klopp, atac dur la arbitri după înfrângere
Jurgen Klopp, atac dur la arbitri după înfrângere

Articol de - Publicat marti, 03 ianuarie 2023 13:09 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2023 13:09

Jurgen Klopp (55 de ani), managerul lui Liverpool, a protestat după ce Ibrahima Konate (23 de ani) a fost împins de Bryan Mbeumo (23 de ani): „Al treilea gol nici n-ar fi trebuit să existe, e atât de simplu!”. Brentford a învins cu 3-1 luni seară.

Liverpool nu se poate apropia de Top 4 în Premier. După patru victorii consecutive, ultimele două la sfârșit de an, „The Reds” au fost învinși de Brentford, 1-3, și au rămas pe locul 6.

Lovitură în startul lui 2023: CFR Cluj își vinde titularul la Slavia Praga pentru două milioane de euro!
CFR CLUJ
Lovitură în startul lui 2023: CFR Cluj își vinde titularul la Slavia Praga pentru două milioane de euro!

VIDEO. Rezumatul meciului Brentford - Liverpool (3-1)

Jurgen Klopp: „Ei întind regulile și e foarte dificil”

Jurgen Klopp e supărat. Și pe jucătorii lui, care ratează situații mari în atac și nu sunt atenți în defensivă la fazele fixe, dar mai ales pe arbitrii, pe „centralul” Stuart Attwell și pe VAR. Nu acceptă al treilea gol al adversarilor, după ce Mbeumo l-a împins pe Konate înainte să înscrie.

„Al treilea gol nici n-ar fi trebuit să existe, e atât de simplu!”, a răbufnit managerul „cormoranilor” la microfonul beIN Sports. „Să încerci să vorbești cu arbitrii e ca și cum ai încerca să vorbești cu cuptorul meu cu microunde”.

Klopp crede că „Brentford poate dicta jocul pentru că se fluieră astfel. Ei întind regulile și e foarte dificil. VAR se ascunde în spatele cuvintelor «neclar și evident». Cineva trebuie să dea explicații”.

Jurgen Klopp: „Nu aștept nimic în favoarea noastră”

Concluzia sa: „E un motiv pentru care Brentford e atât de bună la fazele fixe ofensive și nu la cele defensive. Arbitrii nu fluieră. Oricum, eu nu aștept nimic în favoarea noastră”.

5 înfrângeriși 4 egaluri are Liverpool în 17 etape în această ediție de Premier League

Citește mai multe articole din fotbalul internațional:

Cum a fost întâmpinat Cristiano Ronaldo la aterizarea la Riyadh

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează