INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Klopp are zilele numărate la Liverpool: „Situația este jalnică, e vina lui pentru prăbușirea echipei”

Jurgen Klopp, criticat de presă. Foto: Imago Images
Jurgen Klopp, criticat de presă. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 10 februarie 2023 18:15 / Actualizat vineri, 10 februarie 2023 20:52

Jurgen Klopp (55 de ani) este considerat principalul responsabil pentru criza lui Liverpool și soarta lui depinde mult de duelul cu Real Madrid din „optimile” Ligii Campionilor.

  • Liverpool - Real Madrid se joacă marți, 21 februarie, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro
  • Returul se joacă pe data de 15 martie, la Madrid, liveTEXT pe GSP.ro

Liverpool trece probabil prin cea mai profundă criză de când e pregătită de Klopp, cu un singur punct câștigat în ultimele patru etape din Premier League, și presa engleză îl critică pe managerul german. 

Șiman la Milan, Kodor la Lecce » România are în Italia doi tineri jucători de mare perspectivă, însă FRF doarme în ghete: „Noapte bună, copii!”
ITALIA
Șiman la Milan, Kodor la Lecce » România are în Italia doi tineri jucători de mare perspectivă, însă FRF doarme în ghete: „Noapte bună, copii!”

Cel mai recent atac vine din partea beIN SPORTS, care consideră că zilele neamțului pe banca tehnică a „cormoranilor” sunt numărate.

„Jurgen Klopp încearcă din răsputeri să-l imite pe Pep Guardiola”

În analiza sa, Richard Keys a developat defectele de abordare a situației prin care trece echipa de pe Anfield Road, aflată pe locul 10 și depășită de Fulham, Brighton și Brentord: „E păcat, Klopp încearcă din răsputeri să-l imite pe Guardiola în conferințele de după meciuri, cum s-a întâmplat cu Wolves, când s-a certat cu un jurnalist pentru că nu i-a plăcut ce scrisese acesta. 

E jalnic. Când un antrenor intră în conflict cu presa nu există decât un învingător și acela nu e antrenorul. Cred că va pleca. Nu acum, dar dacă drumul în Ligă se oprește la meciul cu Real Madrid, începutul stagiunii viitoare nu-l va mai găsi la Liverpool. Actuala echipă e fantoma celei care a fost și prăbușirea aceasta e numai culpa managerului”.

„Jurgen Klopp trebuia să înceapă reconstrucția la Liverpool”

Același analist explică și unde a greșit tehnicianul al cărui angajament expiră în 2026: „Nu a început să reconstruiască atunci când trebuia, asta era una dintre capacitățile cele mai importante ale lui Ferguson, să facă bucăți echipe câștigătoare și să asambleze altele. 

La ce s-a gândit Liverpool când a decis să-i țină pe Milner, Henderson și Firmino? Și Thiago Alcantara nu mai e ce-a fost, a devenit jucătorul greșit în echipa greșită și la momentul greșit, frânează jocul. Și Robertson e în scădere. Oricine se va afla pe banca lui Liverpool în stagiunea următoare va avea mult de lucru. Credeți că o s-o facă Jurgen Klopp? Eu nu!”.

VIDEO. Octavian Abrudan a rememorat greșeala din meciul Stelei cu Liverpool: „Am simțit că se dărâmă stadionul pe mine!”

Citește și:

27 de poze șocante, făcute FIX când trebuia! Mulți au spus că sunt fake, dar sunt reale 100%

Brazilia îl vrea pe Carlo Ancelotti! La Real Madrid vine în premieră un nume GIGANTIC pentru fotbalul mondial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
scandautor
scandautor  •  14 Februarie 2023, 20:57

Dejbăbăeatule... ce aberează nea caisă ăsta?... „Nu a început să reconstruiască atunci când trebuia (...)” Păi omu' ăsta s-o fi uitat la sezonu' trecut?, în care Liverpool a jucat, efectiv, concret, TOATE MECIURILE PE CARE-AR FI PUTUT SĂ LE JOACE, CONFORM CALENDARULUI - pentru că a ajuns în finalele tuturor celor 3 competiții eliminatorii, plus că s-a bătut cu șanse reale la titlu până-n ultimele 20 de minute din sezon. Când „trebuia” Klopp să înceapă să reconstruiască, astă-vară, fix după ultima etapă, să se-apuce să-i dea afară pe Milner, Henderson și Firmino? Pe bune?! OK, da, Milner a îmbătrânit - da' să se uite ilustru' analist la cum și cât aleargă când intră pe teren, chiar dacă o face doar pentru 20-30 de minute. A mai fost unu', fix înainte de Klopp, care s-a crezut el mare dăștept să constate că Gerrard ar fi fost prea bătrân pentru Liverpool și-a „reușit” să comită de-a dreptul un sacrilegiu făcându-l pe cel mai mare jucător din istoria cormoranilor să se retragă de la o altă echipă, nu de la aia unde-ar fi fost firesc. Bă, io știu că-i liber la opinii, da' unii așa le au de aiurea, pfff... La ce s-a gândit Liverpool când a decis să-i țină pe Milner, Henderson și Firmino? Și Thiago Alcantara nu mai e ce-a fost, a devenit jucătorul greșit în echipa greșită și la momentul greșit, frânează jocul. Și Robertson e în scădere. Oricine se va afla pe banca lui Liverpool în stagiunea următoare va avea mult de lucru. Credeți că o s-o facă Jurgen Klopp? Eu nu!”.

befree
befree  •  11 Februarie 2023, 11:05

Deci sunt si in Anglia jurnalisti incompetenti, ca la gsp... Klopp a castigat campionatul si CL cu Liverpool, asta fiind tot "vina" lui. Daca nici asta nu e antrenor, atunci nu mai e nimeni.

DMA87
DMA87  •  11 Februarie 2023, 05:47

Mie nici acum nu îmi vine să cred în ce situație a ajuns Liverpool. E mai mult decât un cosmar! E realitate... :(

Vezi toate comentariile (8)
Comentează