INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jurgen Klopp: „Nu suntem Harlem Globetrotters! Oricine poate învinge în zilele bune, însă puțini reușesc într-una proastă”

Jurgen Klopp Foto: Reuters
Jurgen Klopp Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 12:03

Jurgen Klopp declară că „Oricine poate câștiga în zilele bune, dar puțini înving într-una proastă. Am căzut de pe cal și am revenit repede în șa”.

Liderul din Premier League nu se împiedică deloc cu echipele mici și asta poate fi rețeta titlului așteptat din 1990 de fani. Liverpool n-a convins cu Brighton. A luat, totuși, toate punctele cu un triumf la limită (1-0). Unul prețuit foarte tare de Jurgen Klopp. "E clar că puteam evolua mai bine, dar nu suntem Harlem Globetrotters! Important era să câștigăm. Oricine poate învinge în zilele bune, însă puțini reușesc într-una proastă. Noi am făcut-o. Când cazi de pe cal, contează să revii rapid în șa și să continui parcursul", explică managerul neamț.

Stângacul neiertător

Mo Salah i-a salvat pe "cormorani", cu al 14-lea gol în actualul campionat, co-lider al marcatorilor în Premier. Egipteanul este talismanul lui Klopp: de câte ori a înscris, Liverpool a câștigat. Mai mult, cel mai bun jucător african al anului trecut a deschis cel mai mult scorul în ediția 2018-2019, de nouă ori. Cu trei mai mult decât orice alt rival din elita Angliei. Și încă un detaliu. Salah e singurul stângaci din Premier, din ultimii zece ce au executat penaltyuri, care n-a iertat. Patru goluri din patru încercări, ceilalți șase ratând de la punctu fatidic!

1meci din precedentele 4 în care înscrisese doar un gol a fost câștigat de Liverpool în acest campionat în deplasare, 1-0 la Huddersfield. În rest, 1-1 cu Chelsea, 1-1 cu Arsenal și 1-2 cu Man. City

17goluri și 8 assisturi are Salah în 30 de meciuri disputate la Liverpool în acest sezon în toate competițiile. Este egalul lui Aubameyang (Arsenal) în vârful topului marcatorilor din Premier, cu 14 reușite

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează