INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Incredibil! Ce propunere i-a făcut Jurgen Klopp lui Sven Goran Eriksson!

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2024 18:00 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 21:20

Bolnav de cancer, în stadiu terminal, celebrul tehnician suedez Sven Goran Eriksson (75 ani) și-a exprimat regretul că n-a pregătit-o niciodată pe Liverpool. Iar managerul „cormoranilor”, Jurgen Klopp, îi vine în întâmpinare și e gata să-i cedeze postul. Pentru o zi!

Fostul selecționer al Angliei, Sven Goran Eriksson, a dezvăluit recent că este bolnav de cancer în stare terminală. Totodată, printre altele, a mărturisit că și-a dorit toată viața s-o antreneze pe Liverpool. Dar n-a fost să fie.

Unde s-a „refugiat” Ianis Stoica și cu cine s-a antrenat în ultimele zile
CONFLICT
Unde s-a „refugiat” Ianis Stoica și cu cine s-a antrenat în ultimele zile

Ce i-a propus Jurgen Klopp lui Sven Goran Eriksson

Jurgen Klopp, actualul manager al „cormoranilor”, a aflat despre marele regret al tehnicianului suedez și e gata să-i vină în întâmpinare. „A fost prima dată când am auzit despre admirația și dragostea lui pentru Liverpool, că a fost un fan toată viața.

Este absolut binevenit pe Anfield. Și poate să stea pe locul meu din birou și să-mi facă treaba pentru o zi, dacă dorește”, i-a propus tehnicianul german.

Mobilizare pentru Sven Goran Eriksson

Fanii lui Liverpool s-au gândit și ei la Eriksson. Aceștia s-au mobilizat pe rețelele sociale și au venit cu o propunere emoționantă: suedezul de 75 de ani ar putea să stea pe banca tehnică a unei selecționate a legendelor clubului într-un meci caritabil, pe Anfield Road, programat pe 23 martie împotriva unei echipe similare a lui Ajax.

Banii strânși din biletele vândute vor ajunge la LFC Foundation, organizație pentru ajutorarea copiilor și tinerilor defavorizați. „Haideți să-i îndeplinim ultima dorință lui Eriksson, să conducă echipa legendelor lui Liverpool!", a spus Youtuber-ul Douglas Horne.

„Să ne mobilizăm toți și să-i arătăm ce înseamnă cu adevărat You Never Walk One și să-i oferim lui Sven om bucurie, numindu-l ca manager al legendelor LFC în meciul cu Ajax", a postat un alt fan.

„Să-l facem fericit pe Eriksson, pentru zilele care i-au mai rămas, și să-i oferim o amintire de neuitat", a completat un altul. „Ar fi fantastic să-l primim pe antrenorul suedez pe Anfield, să simtă ce înseamnă spiritul Liverpool" și „E o persoană populară și toți ne-am întristat când am aflat vestea crudă. Îl așteptăm la Liverpool!", au comentat alții.

Eriksson suferă din cauza unui cancer pancreatic în faza terminală. Suedezul a mărturisit pentru Sky News că visează să fie în tribune pe Wembley, pe 23 martie, la amicalul Anglia-Brazilia, meci pe care îl vede și ca finala CM 2026, la turneul găzduit de SUA, Canada și Mexic.

VIDEO Rafael van de Vaart s-a antrenat la Acumen Sport pentru meciul dintre legendele lui Ajax și cele ale lui Liverpool: „Vreau să intru din nou în formă”

Mai puteți citi:

Mihăilă, prima reacție după al doilea gol la Parma: „Obiectivul e unui singur”

Meci din Bundesliga, întrerupt dintr-un motiv neobișnuit » Un jucător al lui Dortmund, lovit în cap de propriii fani! + Pentru ce protestau suporterii

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează