INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Proaspăt campion în Premier League, Jurgen Klopp se revoltă: „Nu știu cine a avut ideea asta. E proastă!”

Jugen Klopp // FOTO: Guliver/GettyImages +16   FOTO
Jugen Klopp // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 04 iulie 2020 12:54 / Actualizat sambata, 04 iulie 2020 13:27

Jugen Klopp, managerul lui Liverpool, e enervat că nu toți jucătorii săi vor primi medaliile de campioni în Anglia. Regula din Premier League e că trebuie să ai minimum cinci meciuri pentru  a ți se recunoaște titlul.

Jürgen Klopp e campion, i-a oferit titlul după trei decenii lui Liverpool, dar are o nemulțumire. Mai mult. E foarte supărat că nu toți băieții săi vor putea primi medalia de campion. Detestă această regulă din Premier League, că trebuie să joci minimum cinci meciuri pentru a ți se recunoaște meritele. Și titlul în palmares.

„Le dăruiesc medalia mea"

„Nu știu cine a avut ideea asta. E proastă. Unii nu înțeleg cât de importantă este echipa pentru a câștiga campionatul. Întreaga echipă, întregul lot", a protestat managerul "cormoranilor" pentru presa engleză.

De exemplu, Curtis Jones, Harvey Elliott și Neco Williams au fiecare două partide disputate, iar portarul Andy Lonergan a stat de 12 ori pe banca de rezerve, fără a juca. „Acești băieți merită sută la sută o medalie. Dacă nu o vor avea, le-o voi dărui pe a mea", anunță Klopp.

„Nu facem cadouri de Crăciun"

Totuși, Liverpool mai are șase etape, tehnicianul i-ar putea folosi pe toți în acest final de sezon. Dar nu vrea să slăbească formația. „Nu facem cadouri de Crăciun cu prezențele la prima echipă. Nu dăm meciurile ca pe dulciuri". 

Și dacă ai avea zero meciuri în Premier League, ar trebui să primești medalie de campion. Dacă faci parte din echipă și te antrenezi de cinci milioane de ori într-un an, ar trebui să primești medalie
Jürgen Klopp, manager Liverpool

FOTO Imagini spectaculoase de la Manchester City – Liverpool

+12 FOTO

Citește mai multe știri din Premier League

Sané, oficial! Câți bani va încasa Manchester City de la Bayern Munchen

Jurgen Klopp a fost la un pas de Manchester United » Cui trebuie să mulțumească fanii „cormoranilor” fiindcă neamțul n-a mai ajuns la rivala lor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
883758598355956
Adrian Fulgos  •  04 Iulie 2020, 15:45

Splendid individ acest Klopp. Nu mă mir ca a resuscitat Liverpool dupa 30 de ani de semi-obscuritate. Are toate calitatiile sa intre in clubul select al marilor antrenori. Bravo.

vladutz13
vladutz13  •  04 Iulie 2020, 14:30

Mie mi se pare o regula ok, altfel ajungi sa dai medalie la 50-60 de jucatori si juniori care au prins o data banca. Poate 5 meciuri e o cerinta prea stricta dar e normal sa fie un prag. Pt portari insa ar trebui sa se faca o exceptie.

issconcs
issconcs  •  04 Iulie 2020, 14:23

corect

Vezi toate comentariile (4)
Comentează