INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPER LIGA EUROPEI

Ce nebunie! Klopp se ridică împotriva deciziei lui Liverpool: „Ieri am aflat” » Pleacă neamțul? „Patronii să părăsească orașul!” + Protest vehement la Leeds - Liverpool

Jurgen Klopp, 53 de ani, antrenorul lui Liverpool, nu este un fan al Super Ligii Europei
Jurgen Klopp, 53 de ani, antrenorul lui Liverpool, nu este un fan al Super Ligii Europei

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2021 22:00 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 23:10

Jurgen Klopp, 53 de ani, antrenorul lui Liverpool, a declarat înaintea partidei cu Leeds din această seară că nu este de acord cu demersul pe care „cormoranii” l-au inițiat, acela de a fonda Super Liga Europei.

Afirmațiile făcute de neamț ar putea cataliza un divorț în vară, când oricum era probabilă o ruptură între cele două părți, cauzată și de rezultatele modeste înregistrate în actuala stagiune. 

+11 FOTO

Jurgen Klopp, împotriva Super Ligii Europei: „Echipa și fanii sunt cei mai importanți”

„Nu mi-am schimbat opinia (n.r. - în 2019 se împotrivea public Super Ligii). Evident, am auzit prima dată ieri despre asta. Când încerci să pregătești un meci dificil, cum e cel cu Leeds, și vin informațiile... Nu știu prea multe oricum, mai mult sau mai puțin ce știți și voi, în presă. E greu. Oamenii nu sunt fericiți. Îi înțeleg. Nu pot să vorbesc mai mult. 

Eu și jucătorii nu am știut, nu am fost implicați în acest proces. Acum va trebui să așteptăm să vedem ce se întâmplă. Am 53 de ani, de când eram jucător exista Liga Campionilor... Obiectivul meu a fost mereu să antrenez acolo, ca jucător n-am reușit să ajung la acest nivel. Îmi place fotbalul competitiv. Îmi place că West Ham ar putea juca în Ligă la anul, că are șansa asta. 

Nu-mi place deloc cum suntem priviți. Liverpool este mult mai mult decât această decizie. Echipa și fanii sunt cei mai importanți”, a declarat Klopp.

În semn de protest, primul la un asemenea nivel, jucătorii lui Leeds au ieșit la încălzire cu tricouri speciale, însemnate sugestiv: „Fotbalul este pentru fani” / „Munciți pentru locul din Liga Campionilor”.

+11 FOTO

Jamie Carragher anunță o mișcare de proporții: „Patronii lui Liverpool târăsc clubul în noroi!”

„Acesta nu este Liverpool. Aceștia sunt FSG și John Henry (n.r. Fenway Sports Group, compania americană care controlează clubul englez, și fondatorul său). Ceea ce fac ei și ceilalți patroni este să târască Liverpool și cluburile în noroi, dând foc istoriei și la tot ceea ce reprezintă ele. Singurul motiv pentru care Liverpool este în Super Ligă e că a câștigat 6 Ligi ale Campionilor și 19 titluri, dar numai 2 dintre ele au venit sub conducerea FSG, așa că folosesc ce a făcut Liverpool de-a lungul timpului pentru a-și aduce venituri. 

Dacă pleacă Klopp din cauza asta, FSG dispare din Liverpool într-o săptămână! Să părăsească orașul! Fanii să se adune, toți vom face la fel. Antrenori, analiști, jucători. Trebuie să oprim asta, pentru că poate fi oprită. Nu putem lăsa așa ceva să se întâmple!”, a „tunat” și Jamie Carragher, legendă a lui Liverpool, în prezent analist TV.

Cele 12 cluburi fondatoare ale Super Ligii Europei:

  • Barcelona
  • Real Madrid
  • Atletico Madrid
  • Manchester United
  • Liverpool
  • Arsenal
  • Manchester City
  • Tottenham
  • Chelsea
  • Inter AC
  • Milan
  • Juventus

Citește mai multe știri despre Super Liga Europei:

Champions League, în aer! 3 semifinaliste EXCLUSE până vineri: „Trebuie eliminate!”

Bayern Munchen, mesaj împotriva Super Ligii Europei » Agnelli, înlocuit în conducerea UEFA

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (27)
107809168099641
Ionut Matache  •  20 Aprilie 2021, 12:28

Aceasta SUPER liga nu va face decât sa le ajute și mai mult financiar pe echipele care au deja o grămadă de bani și le va lăsa pe echipele mici pe dinafara pentru a nu mai putea de exemplu Ajax sa o elimine pe Totenham sau alta echipa cu nume mare. Ei vor ca doar echipele cu un nume și o istorie mare sa joace în SUPER liga, iar cele mici sa joace și ele în Europa și Champions LEAGUE, profitul pt câștigarea Superligii fiind mult mai mare decât cel al câștigării Champions LEAGUE, pana la urma aceștia vor sa crească și mai mult echipele mari sa le ajute cu bani, pentru ca acestea nu se mai descurca, iar pe cele mici sa le lase sa producă jucători iar apoi echipele mari sa cumpere jucători, părerea mea este ca aceasta liga dacă va fi înființată ar trebui sa se adauge o suma mult mai mare și la câștigarea UCL SI UEL pt ca echipele mari sunt mai favorizate în acea liga și în plus joaca și mai puține meciuri decât cele din UEL SAU UCL.

1618241801598332
Catalin Tutuman  •  20 Aprilie 2021, 10:15

acum vede toata lumea fotbalului cine este mizeria de Florentino Perez....asta a condus fotbalul 20 de ani...

pson1
pson1  •  20 Aprilie 2021, 07:40

SuperLiga este o aberație. Nu o să existe niciodată. E doar un șantaj ordinar pus la cale de mafioții care conduc Juventus și Real Madrid.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează