INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Jurgen Klopp, sfat pentru pariori: "Bine că mi-ați spus, joc cu 10 fundași mâine" :) » Ironie către selecționerul Egiptului

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 22:59

Javier Aguire, selecționerul Egiptului, a declarat că  Mohamed Salah (26 de ani) ar putea pleca de la Liverpool dacă formația nu va obține niciun trofeu sezonul acesta.

Jurgen Klopp a comentat afirmația lui Aguire: "Dacă el nu câștigă un trofeu în următorii ani, poate ar trebui să schimbe țara. Sunt doar speculații, nici nu are rost să le comentez. E o lume liberă și poate declara orice vrea. Eu nu îi ofer nicio replică".

Klopp a glumit și pe seama recordului pe care îl poate stabili dacă nu va primi gol în partida cu Watford, de sâmbătă: "Nu știam că pot bate un record. Bine că m-ați anunțat, o să joc cu 10 fundași, să fiu sigur că nu luăm gol".

5goluri a primit Liverpool în primele 12 etape din Premier League. Dacă va păstra poarta intactă contra lui Watford va stabili un nou record de la înființarea competiției

Vezi și: Șoc la Chelsea: ce jucător a devenit cel mai bine plătit din istoria clubului! Peste Drogba, Terry sau Hazard

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează