INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jurgen Klopp și James Milner, la un pas să se ia la bătaie » De la ce ar fi pornit totul

Jurgen Klopp și James Milner
Foto: Imago
Jurgen Klopp și James Milner Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 septembrie 2021 13:25 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 14:38

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, și fotbalistul James Milner, au fost la un pas de bătaie în 2017, după un meci al „cormoranilor”.

Totul s-ar fi petrecut la un meci ce datează de acum 4 ani, când Liverpool nu a reușit să o învingă pe Sunderland, scorul final fiind 2-2.

Ragnar Klavan, fost fundaș la Liverpool în acea perioadă, a dezvăluit cum cei doi au fost aproape să se ia la bătaie în vestiar din cauza diferențelor de opinie în privința jocului echipei.

„Cea mai mare presiune a fost în jurul Crăciunului și la începutul lunii ianuarie. Nu-mi amintesc împotriva cui am jucat, poate a fost împotriva celor de la Sunderland în deplasare. 

Klopp și James Milner aproape au început o luptă fizică. A fost perioada când era „Boxing Day” în Anglia și au fost la un pas de bătaie, dar în cele din urmă Milner a făcut un pas înapoi.

Am văzut în ochii lui Klopp că ar fi fost dispus să meargă până la capăt doar pentru a-și demonstra punctul de vedere. A fost și momentul cel mai stresant pentru el. El a fost supus unei presiuni mari atunci”, a declarat Klavan potrivit Betsafe Eesti podcast, citat de englezii de la Mirror.

253de meciuri are Milner la Liverpool, pentru care a marcat 26 de goluri și a oferit 41 de pase de gol

Vești bune pentru Liverpool 

Klopp a primit vești bune din partea echipei medicale înaintea meciului cu Brentford. 

Firmino s-a accidentat în urmă cu aproape o lună în meciul cu Chelsea. Fotbalistul a suferit o leziune musculară. Alexander-Arnold a fost indisponibil în ultimele doua meciuri, iar Klopp a ținut să nege că jucatorul ar fi infectat cu coronavirus:

„Trent nu a fost accidentat, a făcut și tot felul de teste pentru COVID-19, dar nu e infectat. Pur și simplu, nu s-a simțit bine. S-a întors la antrenamente, s-a antrenat miercuri și va fi bine. 

Bobby se antrenează separat deja de două sau trei zile, așa că este bine. Va intra la antrenamentele cu echipa și atunci trebuie să luăm o decizie dacă îl luăm cu noi sau nu pentru meciul cu Brentford, trebuie să vedem. Pentru meciul cu Porto va fi 100%”, a declarat Jurgen Klopp la conferința de presă.

Liverpool va mări capacitatea stadionului Anfield

Liverpool a confirmat informațiile conform cărora stadionul Anfield Road va avea mai multe locuri. După mai multe negocieri cu consiliul orașului Liverpool, clubul a primit acordul pentru efectuarea unor noi lucrări. 

Capacitatea stadionului Anfield va fi mărită cu 7.000 de locuri, astfel că pe stadion vor putea asista la meciuri aproximativ 61.000 de fani. „Este anticipat ca reamenajarea stadionului Anfield Road să fie gata pentru sezonul 2023-24, iar designul său va fi unul la nivel superior”, se arată într-un comunicat al clubului.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Antrenorul lui Tătărașanu, propunere ieșită din comun: „Cu regula asta vom vedea fotbal mai ofensiv”

Verdict pentru Ronald Koeman » Ce suspendare a primit după ce a fost eliminat cu Cadiz + decizie și în cazul lui Frenkie de Jong

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
leu.mr
leu.mr  •  26 Septembrie 2021, 09:05

Articol penibil !

grandetorito
grandetorito  •  25 Septembrie 2021, 15:24

Breaking news de acum 4 ani! Come on guys!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează