INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO „Prefer să nu vorbesc cu tine” » După 0-3 cu Wolves, Jurgen Klopp s-a războit cu un reporter la conferință

Jurgen Klopp, la conferinaț de presă
Jurgen Klopp, la conferinaț de presă

Articol de - Publicat duminica, 05 februarie 2023 08:17 / Actualizat duminica, 05 februarie 2023 08:23

Jurgen Klopp (55 de ani), antrenorul lui Liverpool, a refuzat să răspundă întrebării unui jurnalist după înfrângerea cu Wolves, 0-3. 

Sâmbătă seara, Liverpool a pierdut la scor de neprezentare pe Molineux, 0-3 cu Wolves, după un început îngrijorător de meci, cu două goluri încasate în primele 12 minute.

La conferința de presă de la final, antrenorul Jurgen Klopp a fost chestionat despre începuturile slabe de meci ale elevilor săi. Întrebarea a venit din partea lui James Pearce, corespondent Liverpool pentru publicația The Athletic.

Sefer a ieșit la atac: „Să-și ia vitaminele, nu prea gândește! E frustrat”
RAPID
Sefer a ieșit la atac: „Să-și ia vitaminele, nu prea gândește! E frustrat”

„Prefer să nu vorbesc cu tine” » Jurgen Klopp i-a închis „ușa în nas” unui reporter la conferință

Klopp a refuzat să-i răspundă și a cerut ca alt jurnalist să adreseze aceeași întrebare. Abia apoi a răspuns!

„În acest sezon a existat o tendință de a începe jocurile lent. Știu că ai spus că nu poți explica asta. Crezi că ține de mentalitate? Te face să te gândești la cum pregătești meciurile? Având în vedere că jucătorii încep meciurile așa lent după o săptămână de antrenamente...”, a spus James Pearce.

Dacă sunt 100% sincer, îmi e foarte dificil să vorbesc cu tine. Aș prefera să nu o fac, știi de ce. Pentru tot ce scrii. Dacă vrea altcineva să îmi adreseze această întrebare, o să răspund”, a răspuns Klopp.

Jurgen Klopp: „Nu este permis să începem meciurile așa!”

Un alt reporter a luat cuvântul, a adresat din nou întrebarea, iar Klopp a răspuns fără probleme:

„E adevărat, am avut această problemă în prima parte a sezonului. Astăzi nu ne era permis să facem asta. Ne puteți critica, judeca, puteți spune ce vreți și probabil aveți dreptate.

Să jucăm cum am făcut-o în primele 12 minute nu e permis! Având în vedere cum ne-am antrenat în ultimele zile, ce am plănuit, să venim aici și să pățim asta e foarte dificil”.

James Pearce lucrează acum la The Athletic, după 14 ani petrecuți la Liverpool Echo, o publicație dedicată echipei antrenat de Klopp.

Printre ultimele articole semnate de James Pearce se numără unul în care acesta se întreabă dacă Jurgen Klopp se poate adapta din nou la Liverpool, acum că a ajuns la meciul 1.000 ca antrenor. Plus alt material în care opinează că pentru forma slabă a lui Salah este de vină întreaga echipă.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Fază unică în Atletico Madrid - Getafe » VAR-ul a validat golul unui jucător aflat pe banca de rezerve

Ronaldo sau Messi? Sergio Ramos a jucat cu amândoi și se pronunță: „Cel mai bun pe care fotbalul l-a dat vreodată”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  05 Februarie 2023, 15:09

Dead man walking…

Vezi toate comentariile (1)
Comentează