INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

"Juve a oferit 100 de milioane pentru mine!" » Maradona povestește cum a refuzat marea rivală

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2016 17:47

Ajuns la 55 de ani, El Pibe de Oro rememorează perioada petrecută în Serie A, inclusiv tentativa lui Juventus de a-l fura de la rivala Napoli.

Într-un interviu acordat jurnalistului italian Gianluca di Marzio, legendarul decar argentinian relatează: "Îmi amintesc că Edoardo Agnelli (n.r. președintele lui Juve de la acea vreme) i-a oferit lui Corrado Ferlaino (n.r. președintele lui Napoli din anii 90'), în jur de 100 de milioane ca să mă transfere. Nu știu să vă spun care a fost raspunsul lui Ferlaino, dar știu sigur că eu nu aș fi acceptat niciodată. În Italia nu puteam juca decât pentru Napoli".

Maradona a stat la gruparea de pe San Paolo 7 ani, între 1984 și 1991, și și-a declarat în mod repetat iubirea față de clubul de lângă Vezuviu:

"Pentru mine nu contau banii. Tot ce mă interesa era să mă iubească napolitanii așa cum îi iubeam eu pe ei. Iar acum, nu există bucurie mai mare decât să mă întorc acolo când doresc, să respir aerul din Napoli și să povestesc împreună cu lumea care mă apreciază."

Diego Maradona a scris istorie la Napoli, alături de care a câștigat 2 titluri de campion, o cupă a Italiei și o Cupă UEFA.

(George Vintilă)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează