INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Juventus a căzut de acord cu atacantul rivalei din Serie A!

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iunie 2020 19:26

Arkadiusz Milik (26 de ani), atacantul lui Napoli, s-ar fi înțeles cu Juventus Torino. 

Polonezul Arkadiusz Milik mai are contract cu Napoli până în vara lui 2021 și nu pare dispus să semneze prelungirea. Curtat de mai multe cluburi importante din Europa, printre care și Arsenal sau Tottenham, Milik ar fi acceptat oferta lui Juventus, susține Ciro Venerato, jurnalist la postul RAI. În acest moment urmează să se poarte negocierile între cele două cluburi. 

Înlocuitor pentru Higuain

Juventus caută o soluție pentru imienta plecare a lui Gozalo Higuain. Argentinianul e aproape de o revenire în Argentina, la River Plate, dar nu exclude nici o mutare în MLS. Acolo este dorit de DC United. Principalul susținător al transferului lui Milik este chiar antrenorul Maurizio Sarri, cel care l-a adus pe polonez în Italia, de la Ajax, în perioada în care era pe banca lui Napoli. 

Juventus a căzut de acord cu atacantul rivalei din Serie A!

32.000.000 de euroeste cota lui Milik conform transfermarkt.de

VIDEO / Geraldo Alves vorbește despre meciurile Stelei cu Liverpool și Napoli + Comparație surprinzătoare între Kapetanos și Cavani

Citește și alte știri despre Serie A:

EXCLUSIV VIDEO Ce s-a întâmplat după bătaia dintre Contra și Davids: „Jucătorii lui Milan și Inter m-au aplaudat în picioare în avion! Vieri se urcase pe scaune și urla: «Contra e o legendă!»”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează