INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Juventus a căzut de acord cu Barcelona pentru un transfer uriaș: campioana Italiei plătește 80 de milioane de euro

Arthur merge la Juventus
Arthur merge la Juventus

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2020 18:30 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 18:36

Juventus a căzut la un acord cu Barcelona pentru transferul mijlocașului brazilian Arthur (23 de ani). Suma e de 80 de milioane de euro.

Maurizio Sarri vrea să reconstruiască echipa la Juventus, iar piesa de bază de la mijlocul terenului va fi Arthur, un jucător care se aseamănă ca stil cu Jorginho, favoritul antrenorului italian. Potrivit Sky Italia, Barcelona va primi 80 de milioane de euro, iar salariul brazilianului va fi de 5 milioane de euro/sezon. 

Barcelona, probleme cu fair-play-ul financiar 

Cedarea lui Arthur face parte dintr-o strategie a catalanilor. Pentru a evita problemele cu fair-play-ul financiar, Barcelona trebuie să vândă serios în următoarea perioadă de transferuri. 

Transferul mijlocașului brazilian mai are un substrat. Campioana Spaniei insistă pentru bosniacul Miralem Pjanic, de la Juventus. „Bătrâna Doamnă” cere însă 70 de milioane de euro.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

VIDEO + FOTO Juventus, victorie clară cu Bologna! Antrenorul Sarri iese la atac: „Spuneau că se destramă, dar vedem că Juve e pe primul loc!”

FOTO Incident rasist înainte de Manchester City - Burnley: „Viețile albilor contează, Burnley!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  23 Iunie 2020, 20:23

Arthur este un mijlocas mediocru, nu are nimic special...nu verticalizeaza,nu dribleaza, nu are creativitate...Pjanic are 3 clase in momentul asta peste el...Nu cred ca se face transferul asta,Sarri daca nu castiga printr-o minune UCL cu Juventus o sa fie demis si nu vad de ce ar mai insista Juventus pentru transferul brazilianului...Sarri este depasit de situatie la Juventus...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close