INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

JUVENTUS // A căzut schimbul Lukaku - Dybala » Pleacă Mandžukić la United!

Paulo Dybala
Paulo Dybala

Articol de - Publicat luni, 05 august 2019 19:35

Manchester United n-a acceptat pretențiile argentinianului Paulo Dybala, care dorea salariu mai mare decât al lui Paul Pogba, și astfel atacantul belgian Romelu Lukaku nu mai merge la Juve. În locul lui pleacă vârful croat Mario Mandzukic.

Manchester United s-a săturat de pretențiile exagerate formulate de Paulo Dybala, făcând astfel să pice definitiv schimbul dorit de Juventus cu Romelu Lukaku. Deși argentinianul știa că nu mai intră nici în planurile de viitor ale noului antrenor Sarri, a cerut un salariu de 350.000 de euro brut pe săptămână, circa 19,7 milioane de euro anual. Peste cât câștiga Paul Pogba pe Old Trafford! Managerul Solskjær a renunțat la Dybala, ce s-a întors la Torino, dar s-ar putea transfera la PSG!

20 de milioane în trei ani

United se va alege cu un atacant de la campioana Italiei. Potrivit Daily Mail, Mario Mandžukici s-a înțeles cu "diavolii" și va semna pe trei sezoane. Croatul de 31 de ani, destinat băncii de rezerve dacă ar fi rămas, va câștiga mai bine ca la bianconeri: are salariu de 6,7 milioane de euro anual.

Ajunge Lukaku la Inter?

Lukaku are șanse mici să continue la United. Pe fir a reintrat Inter, care vrea să-i aducă lui Conte atacantul cerut. Manchester cere 83 de milioane de euro, iar patronul Zhang e gata să liciteze de la 60 la 80 de milioane pentru belgianul ce stabilise de o lună termenii contractului cu nerazzurii.

44de goluri și 22 de pase decisive a reușit Mandžukici în 162 de meciuri jucate la Juventus, în cinci sezoane

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează