INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Juventus a făcut o super ofertă: vrea să-l prezinte pe Matthijs de Ligt sâmbătă » Acordul cu Ajax e aproape!

Matthijs de Ligt
Matthijs de Ligt

Articol de - Publicat joi, 11 iulie 2019 10:09

Juventus încearcă să rezolve transferul până mâine, pentru ca fundașul Matthijs de Ligt, în vârstă de 19 ani, să nu plece în cantonamentul din Austria cu ”lăncierii”.

Transferul lui Matthijs de Ligt la Juventus se face. E aproape sigur că totul se va regla în acest week-end și cel mai căutat tânăr jucător al momentului va ajunge la Torino.

Piemontezii au propus inițial 50 de milioane de euro, la sfatul lui Mino Raiola. Impresarul le-a spus că are o înțelegere cu Ajax pentru această sumă din 2018, când i-a prelungit contractul căpitanului "lăncierilor". Erau acolo și Frank de Ligt, tatăl fotbalistului, și Barry Hulshoff, celălalt agent al său.

Se vor înțelege la 70 de milioane?

Numai că directorul sportiv olandez Marc Overmars nu recunoaște acel pact, iar Ajax a cerut 75 de milioane. Juventus a reacționat prompt. Conform De Telegraaf, a mărit propunerea la 67 de milioane. Foarte probabil, vor bate palma pentru 70 de milioane.

Campioana Seriei A își dorește să încheie afacererea până mâine, pentru ca MdL să plece cu Ajax în cantonamentul din Austria. Dacă va reuși, îl va prezenta sâmbătă pe noul său jucător.

12.000.000 €va fi salariul anual al lui Matthijs de Ligt la Juventus (contract pe cinci sezoane)

117meciuri a jucat stoperul de 19 ani în tricoul alb-roșu al lui Ajax, marcând 13 goluri în 3 stagiuni

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează