INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Juventus a făcut show cu Cagliari, 4-0 şi urcă din nou pe primul loc în Serie A

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Vlad-Teodor MişinăJURNALISPORT - Publicat joi, 22 septembrie 2016 13:47

După o săptămână neconvingătoare, în care a înregistrat o înfrângere în derby-ul cu Inter (1-2) şi un egal în Champions League cu Sevilla (0-0), "Bătrâna Doamnă" a defilat aseară acasă cu Cagliari, 4-0.

Bianconerii au început tare meciul şi puteau deschide scorul încă din minutul 2, dar Storari a deviat în bară lovitura liberă bătută de Pjanici. Oaspeţii n-au mai scăpat în minutul 14, când după şutul respins al lui Gonzalo Higuaín, Rugani a reluat în plasă din apropiere.

Douăzeci de minute mai târziu, după o desfăşurare a atacului similară cu cea de la primul gol, Higuain a apărut la finalizare, marcând al 4-lea său gol pentru Juventus în 5 meciuri. Campioana en-titre a intrat la cabine cu un avantaj de trei goluri, după reuşita superbă de la 20 de metri a lui Dani Alves în minutul 39.

Scorul final avea să fie 4-0, după autogolul lui Luca Ceppitelli din minutul 84.

"Cel mai important lucru este că suntem din nou pe primul loc. Pot spune că băieţii s-au descurcat foarte bine. În general vorbind, cu toţii am reacţionat bine la criticile excesive după meciul de duminică (n.r. - Inter). Acest lucru nu mă surprinde însă - grupul nostru are jucători extraordinari"  Massimiliano Allegri, antrenor Juventus

surse: juventus.com, goal.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1119519028141628
Bogdan Gavriloie  •  22 Septembrie 2016, 14:27

Un articol bun!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează