INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Probleme mari pentru Juventus » Torinezii, acuzați de fraudă!

Logo Juventus 
Foto: Imago
Logo Juventus Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2022 21:03 / Actualizat miercuri, 23 martie 2022 22:21

Juventus este ținta unei anchete de proporții în Italia. Torinezii sunt acuzați de fraudă contabilă în prima parte a anului 2020, când pandemia de Covid-19 a luat amploare în Europa.

Parchetul din Torino a anunțat declanșarea unei anchete la adresa celor de la Juventus, bănuiți că au falsificat salariile jucătorilor în primele 4 luni ale pandemiei de coronavirus.

Alarmă la Torino » După Dybala, Juventus poate pierde încă un jucător important gratis
ITALIA
Alarmă la Torino » După Dybala, Juventus poate pierde încă un jucător important gratis

Potrivit celor de la Gazetta dello Sport, Garda Financiară a percheziționat deja mai multe firme de avocatură din Milano, Roma și Torino, unde sunt depuse actele dintre Juventus și fotbaliști.

Investigația încearcă să clarifice cele patru plăți lunare pe care jucătorii lui Juventus au decis să le înghețe în perioada de pandemie, de comun acord cu clubul. Printre cei aflați „în vizorul” Magistraților se enumeră președintele Andrea Agnelli, vicepreședintele Pavel Nedved sau Fabio Paratici, fostul director sportiv al lui Juve, ajuns acum la Tottenham.

Juventus a fost investigată și în trecut

Nu este prima dată când Juventus se află în atenția Gărzii Naționale. Din 2021, fosta campioană a Italiei face obiectul investigației intitulate „Prisma”. Autoritățile încearcă să pună mâna pe bilanțurile contabile ale clubului din perioada 2018-2021, bănuind o fraudă financiară în decursul acestor ani. 

Sunt vizate 42 de transferuri, cu implicare directă torineză, dintre cele 62 din ultimele trei sezoane, care au dat naştere unor câştiguri de capital și modul în care ar fi fost plătit Cristiano Ronaldo! Interceptările convorbirilor telefonice stau la baza acestui dosar exploziv!

Conducătorii clubului sunt suspectați că s-ar fi folosit de tranzacţiile cu jucători pentru a înregistra câştiguri de capital artificiale, cu obiectivul de a îmbunătăţi bilanţul contabil al clubului

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Naționala Angliei protestează față de Qatar: „N-am ales noi acest loc pentru CM”

Raphinha, următoarea țintă a Barcelonei! Ofertă importantă făcută de catalani

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
ripensistu
ripensistu  •  24 Martie 2022, 12:15

Eu de ani de zile tot spun ca rubentus este rusinea Italiei, cei mai mari hoti din istoria Serie A, din cauza lor nu mai este ca in anii 90. Ar trebui sanctionati brutal sa se invete minte sa nu mai fure, ei au furtul in singe, nu pot sta fara sa fure.

robotucigas
robotucigas  •  24 Martie 2022, 00:27

Ce este nou la asta? Parca și acuma 3bluni era vestea asta. În tarile mari vor scăpa, și ii vor ierta. Doar în România te desființează. Ei deja vorbesc sa aducă jucători mari, iar știrea asta vine în contradictoriu cu ce se spune în presa din Italia. Da au aceasta problemă, dar se știe de câteva luni. Nu mai este o știre nouă, nu va mai jucați cu fani acestei echipe din România. Chiar este iubită în România mmai mult ca Barcelona probabil

Vezi toate comentariile (2)
Comentează