INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - AS ROMA 3-1

JUVENTUS - AS ROMA 3-1 // Cristiano Ronaldo, cifre formidabile la 35 de ani. Maurizio Sarri e uluit: „Cât e de dotat! Complimente mamei”

Articol de - Publicat joi, 23 ianuarie 2020 10:47

JUVENTUS - AS ROMA 3-1 // Cristiano Ronaldo a înscris al 13-lea gol în ultimele 10 meciuri jucate la Juventus. A fost prima reușită în Cupa Italiei, a 15-a competiție în care marchează în carieră. 

Pe 5 februarie, Cristiano Ronaldo va împlini 35 de ani. Și? Aproape că vârsta nu mai contează în cazul lui. Fizic, perfect. Mental, perfect. Iar foamea de goluri nu a scăzut niciun pic.  

După o toamnă mai puțin prolifică, s-a trezit la începutul iernii. De la 1 decembrie, marchează la fel ca în perioada Real. 13 goluri în ultimele zece meciuri la Juventus. Are 19 în total în acest sezon. 

Maurizio Sarri: "Ronaldo punctează într-un ritm impresionant" 

Miercuri seară, deschizând scorul la 3-1 cu AS Roma, a mai trecut de o barieră. A înscris și în Cupa Italiei, a 15-a competiție pe care nu o ratează, notează Gazzetta dello Sport. În întreaga carieră, numai în Charity Shield și Europa League nu a făcut-o.  

Maurizio Sarri îl privește cu admirație. Uimit, de fiecare dată. "E extraordinar, punctează într-un ritm impresionant", a afirmat la conferință antrenorul bianconero, cel care spunea că "e problematic să-l ai pe Cristiano, pentru că vrea ca jocul să fie în jurul lui. Dar, pe de altă, parte, îți rezolvă o sută de probleme".  

Nu uită să felicite cea mai importantă persoană din viața lui Ronaldo: "Cât e de dotat! Complimente mamei". 

"Invidivual, e dificil să joace mai bine. Ar fi o mândrie pentru noi ca Ronaldo să câștige al șaselea Balon de Aur. Ne-ar face pe toți fericiți"  - Maurizio Sarri, antrenor Juventus

7 goluria marcat Cristiano Ronaldo în poarta Romei în toate competițiile

50 de victoriiare CR7 în 68 de meciuri jucate la Juventus

620 de goluria înscris portughezul în carieră la echipele de club (831 de partide)

Vezi și: 

UNITED - BURNLEY 0-2 // United explodează, iar Rio Ferdinand vine cu un avertisment teribil: „Copiii nu mai vor să poarte acest tricou”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează