INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

JUVENTUS. Batistuta, atac la Cristiano Ronaldo: „E uşor să dai gol 11 etape la rând dacă te odihneşti”

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 februarie 2020 13:23

Cristiano Ronaldo, marcator şi sâmbătă în SPAL-Juventus 1-2, a egalat performanţa lui Quagliarella şi ameninţă recordul argentinianului în Serie A vechi de 25 de ani.

Chiar la meciul milenar în cariera la cluburi şi echipa naţională, Cristiano Ronaldo a reuşit să înscrie în al 11-lea joc la rând din Serie A pentru Juventus. 

  • Cristiano a deschis scorul împotriva ultimei clasate SPAL (2-1) şi a egalat performanţa lui Fabio Quagliarella din sezonul trecut;
  • Mai are numai două partide cu gol pentru a egala şi recordul vechi de un sfert de secol deţinut de Gabriel Omar Batistuta, 13 meciuri consecutive cu gol înscris. 

Fostul mare atacant argentinian legase 11 etape în care a marcat şi s-a oprit la 13 meciuri consecutive în care a modificat tabela, dar cu menţiunea că nu au fost în acelaşi sezon.

Cristiano Ronaldo, medie de un gol pe meci

„Sunt fericit pentru recordul său, dar diferenţa e că îţi vine mult mai uşor dacă te odihneşti", a postat Batistuta pe contul de Twitter, atacându-l pe portuhez. 

Aluzie la faptul că Sarri l-a lăsat în afara lotului bianconerilor pe CR7 la duelul cu Brescia. Atacantul de 35 de ani are 21 de goluri în 21 de partide din acest campionat (câte marcase în toată ediţia trecută) şi dacă va puncta şi cu Inter va stabili recordul pentru o stagiune din Serie A.

VIDEO SPAL - JUVENTUS 1-2

S-a defectat VAR-ul!

La Ferrara s-a consemnat şi o premieră negativă. VAR a dat fail la faza controversată în care Missiroli a fost faultat de Rugani în careu. La Penna s-a dus la margine să revadă acţiunea, doar că monitorul era negru, cu mesaj de eroare! 

A comunicat prin walkie-talkie cu asistentul video, dând penaltyul transformat de Petagna.

VEZI ȘI: 

Cristiano Ronaldo rupe netul! 1,5 milioane de like-uri în 30 de minute pentru imaginea din cadă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează