INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Juventus caută înlocuitor pentru Dani Alves! Un câștigător al Champions League ar putea ajunge la Torino

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat vineri, 23 iunie 2017 16:21

Juventus se află în negocieri avansate cu agentul lui Danilo de la Real Madrid, conform celor de la Sky Sport Italia.

"Bianconerii" au confirmat faptul că lui Dani Alves i-a fost reziliat contractul pentru a se putea alătura lui Pep Guardiola la Macnehster City, iar acum sunt nevoiți să caute un înlocuitor pentru postul de fundaș dreapta.

Matteo Darmian, de la Manchester United și Danilo, de la Real Madrid sunt principalele ținte pe ce și le dorește Allegri la Juventus.

Brazilianul de 25 de ani ar putea să fie în cele din urmă cel ales de Juventus, după ce agentul său a fost văzut la Torino, cel mai probabil pentru negocieri.

Presa din Italia, prin Sky Sport, a dezvăluit și o posibilă venire a lui Fabinho, de la Monaco, jucător care poate să evolueze pe mai multe posturi.

Marea problemă pentru Fabinho și Danilo este legată de faptul că nu au pașapoarte europene și "Bătrâna Doamnă" a utilizat unul dintre cele două transferuri permise din afara Europei prin aducerea lui Rodrigo Betancur, de la Boca Juniors.

Danilo este fericit la Madrid, dar este văzut ca a doua opțiune în mintea lui Zinedine Zidane, după Carvajal, iar șansa de evolua din postura de titular pentru Juventus l-ar putea atrage în Serie A.

Fundașul dreapta a fost adus pentru 32 de milioane de euro de la Porto, în 2015 și a evoluat pentru Real Madrid în 25 de partide în toate competițiile din ultimul sezon reușind să înscrie și un gol.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează