INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Juventus, complice în frauda lui Luis Suarez?! Procuratura implică echipa din Serie A în dosarul deschis

Luis Suarez, foto: Guliver/gettyimages
Luis Suarez, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 12:13 / Actualizat miercuri, 23 septembrie 2020 13:24

BARCELONA. Au apărut alte interceptări în scandalul examenului aranjat pentru obținerea cetățeniei italiene a lui Luis Suarez. Și Juventus nu pare străină de caz. 

Avocata Maria Turco, care o reprezentat-o pe Juventus, i-ar fi promis directorului general al Univerității din Perugia, Simone Olivieri, că va aduce și alți fotbaliști străini să susțină proba de limbă italiană dacă va rezolva favorabil situația uruguyanului.

Examenul trebuia să fie susținut pe 22 septembrie, însă s-a devansat pe 17, uruguayanul știind răspunsurile dinainte! Și acum și campioana Italiei riscă să fie implicată în dosarul deschis de Procuratura din Perugia.

De ce voia Luis Suarez să fie italian

Luis Suarez, 33 de ani, voia să ia cetățenia italiană pentru a putea fi considerat jucător comunitar și a semna cu Juventus. Între timp, varianta bianconera a căzut definitiv. Atacantul Barcelonei ar fi ajuns la un acord cu Atletico Madrid, de unde Morata a trecut la Juventus! Detalii aici. 

198 de goluri și 109 pase decisivea strâns Suarez la Barcelona, în 283 de meciuri și 6 ani

Citește și alte știri din Serie A:

AS Roma a pierdut la masa verde meciul cu Hellas Verona. Gafa incredibilă comisă

OFICIAL Inter a transferat un fotbalist de la Barcelona la preț de Liga 1!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează