INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Dacă nu prinde Liga în acest sezon, Cristiano Ronaldo pleacă la Manchester United!

Dacă nu prinde Liga, Cristiano Ronaldo poate pleaca la Manchester United!
Dacă nu prinde Liga, Cristiano Ronaldo poate pleaca la Manchester United!

Articol de - Publicat sambata, 22 mai 2021 10:34 / Actualizat sambata, 22 mai 2021 11:14

Cotidianul AS devăluie destinația portughezului Cristiano Ronaldo (36 de ani) în cazul în care Juventus nu termină în primele patru locuri din Serie A după ultima etapă.

Ronaldo s-ar putea întoarce după 12 ani în Premier League. Man. United trage de portughezul de 36 de ani, cotidianul AS dezvăluind că Ole Gunnar Solskjær a purtat deja discuții cu el și i-a propus să-și încheie cariera pe Old Trafford, luptând ca protagonist pentru toate trofeele din Anglia. 

Managerul norvegian i-a prezentat atacantului de 36 de ani condițiile colaborării cu echipa pe care a părăsit-o în 2009 pentru transferul la Real Madrid.

Cristiano Ronaldo, negocieri cu Manchester United: interesul este reciproc

Multe depind însă de ultima etapă din Serie A. Dacă Juventus nu reușește să prindă un loc în primele patru, calificant în Liga Campionilor, foarte probabil Cristiano nu va rămâne și pentru ultimul sezon din contract, clubul torinez neavând garanții că îi mai poate plăti salariul anual, 31 de milioane de euro. 

Și Cristiano ar pleca în aceste condiții, mai ales că suma de transfer e rezonabilă, undeva în jurul a 25 de milioane de euro, scriu spaniolii. Interesul afacerii United - Cristiano e reciproc, însă lusitanul are și varianta revenirii acasă, la Sporting.

Depinde și de Atalanta - Milan

Juventus este momentan pe locul 5 și trebuie să învingă mâine seară la Bologna. Ca să încheie pe loc de Ligă însă, bianconerii au nevoie ca Atalanta, deja calificată în competiție, s-o încurce pe teren propriu pe Milan. 

Altfel, doar cu cele două trofee, Cupa și Supercupa Italiei, dar fără scudetto și fără ultimul obiectiv al stagiunii atins, Ronaldo nu mai rămâne.

VIDEO Marius Niculae, dezvăluiri incredibile despre Cristiano Ronaldo: „Nu credeam că poate să-mi facă asta”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Nuno Espirito Santo părăsește Wolverhampton și e favorit la Tottenham!

Răzvan Lucescu, aproape de un club din Serie A! A negociat deja cu președintele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
enigmaticul
enigmaticul  •  22 Mai 2021, 21:32

Auzi la ei, cică ”doar cu cele două trofee, Cupa și Supercupa Italiei, dar fără scudetto și fără ultimul obiectiv al stagiunii atins, Ronaldo nu mai rămâne”!! Cristinele, nu te mai țin ei, nu că n-ai vrea tu să mai joci la Juve!! Ce să mai faci tu la 37 ani? Vremea ta a trecut, ai început să ”pedalezi în gol”. De acum lasă-i pe alții să joace fotbal, tu ocupă-te de Georgina și de copii.

gazistu
gazistu  •  22 Mai 2021, 17:20

doamene ajuta! sa nu prinda liga ..... nu as fi mers de la RMA nicaieri, poate doar in Anglia la Lpool , City sau Chelsea sua mai nou la Paris SG atat!....dar in italia, deloc , nici macar la JUVE..la nicuna din italia.... campionat slab, echipe slaBE, bleah....

ripensistu
ripensistu  •  22 Mai 2021, 13:20

Sa mai joace si in Europa League blatistii Italiei aka Rubentus.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează