INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Juventus dă lovitura pe piața transferurilor! Câștigă lupta cu Inter și PSG și aduce gratis un jucător de la Arsenal

Ramsey, numărul 8 // FOTO: Reuters
Ramsey, numărul 8 // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 14:00

Juventus, liderul din Serie A, pregătește deja campania de transferuri pentru următorul sezon.

The Sun anunță că Juventus vrea să-l transfere pe mijlocașul galez Aaron Ramsey, 27 de ani. Ramsey mai are 6 luni de contract cu Arsenal, iar în vară poate pleca gratis. Englezii scriu că deja Ramsey a ajuns la un acord cu Juventus, iar mutarea se va oficiliza în iulie 2019.

Juventus este favorită să-l transfere pe Ramsey, chiar dacă Inter Milano și PSG s-au interesat de serviciile mijlocașului central.

40.000.000 €este cota lui Ramsey, potrivit transfermarkt

Ramsey este la Arsenal din 2008, când a fost adus de la Cardiff. De-a lungul anilor a mai fost împrumutat la Nottingham Forest și Cardiff. În acest sezon, Ramsey a bifat 21 de meciuri pentru Arsenal, marcând două goluri și oferind 6 pase de gol.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  23 Decembrie 2018, 20:23

Super mijlocas...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează