INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Cazul Wijnaldum s-ar putea repeta. Ce echipă încearcă să-l deturneze pe Depay din drumul spre Barcelona

Memphis Depay
Memphis Depay

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iunie 2021 11:42 / Actualizat joi, 10 iunie 2021 11:47

După ratarea transferului lui Georginio Wijnaldum, deturnat de PSG în ultima clipă cu un salariu uriaș, Barcelona tremură şi pentru transferul lui Memphis Depay.

După PSG, Juventus este noua echipă ce-i dă bătăi de cap clubului catalan. Torinezii au făcut o ofertă mai avantajoasă financiar,astfel că viitorul lui Depay este incert.

Catalanii rămân încrezători că Depay va ajunge lângă Messi

Clubul catalan rămâne încrezător pentru transferul lui Memphis Depay (27 de ani), atacantul olandez al lui Olympique de Lyon, care va încheia contractul cu francezii la 30 iunie și nu va continua în Hexagon. 

Conducerea Barcei era foarte încrezătoare zilele trecute în venirea olandezului. Președintele Joan Laporta nu a avut nicio problemă să anunțe săptămâna trecută că planul său este să prezinte un nou jucător în această săptămână. 

Realitatea este că până astăzi nu s-a făcut niciun pas şi nici nu sunt semne că vreun nou jucător ar semna în perioada imediat următoare cu gruparea blaugrana.

Juventus, ofertă substanţial mai mare

Potrivit publicaţiei „Mundo Deportivo”, negocierile pentru transferul lui Depay în Catalunia au stagnat după ce pe fir a intrat Juventus Torino. Bianconerii au plusat cu 3 milioane mai mult peste salariul de 5 milioane oferit de Barcelona. Italienii au procedat la fel ca Parisul cu Wijnaldum, celălalt olandez dorit de Barca. 

Pentru a încerca să contracareze această mișcare a clubului din Torino, Barca a ales să-i ofere alt contract lui Depay, până în 2024, plus un an opțional. 

Conducerea catalanilor a arătat clar că nu va face o ofertă mai mare pentru atacant, deoarece masa salarială a clubului are de suferit din cauza problemelor financiare uriaşe. 

„Niciun jucător nu se va afla deasupra efortului colectiv necesar pentru a recupera înapoi finanțele clubului. Dacă nu sunteți dispus să vă alăturați acestui efort, nu vă dorim în echipă”, a fost mesajul președintelui Joan Laporta.

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN FOTBALUL INTERNAŢIONAL: 

Cum și-a anunțat Lazio noul antrenor pe rețelele de socializare + Veste proastă pentru Ștefan Radu

Încă o reușită în tricoul Portugaliei pentru Cristiano Ronaldo! Este la 5 goluri de recordul mondial!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
andy_dm
andy_dm  •  10 Iunie 2021, 13:51

faliment scrie pe ei

leu.mr
leu.mr  •  10 Iunie 2021, 13:18

"...masa salarială a clubului are de suferit din cauza problemelor financiare uriaşe." ??? Nu cumva e Messi de vina ???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează